6 Mayıs 2014 Salı

Bitenler ve Çöpe Gidenler #3

Merhabalar,
 
Birikti bitenler de yazamadı bu Nisa bir türlü :) Şimdi girişi bırakıp anlatma zamandır bitenlerimi, bir de 10 ürün bitirme projemiz vardı, orada da 10 ürün bitirdim ama onu detaylıca anlatırım, şimdi bakmak isterseniz Kozmetik Aşığı'na ışınlanın :)
 
İlk başta topluca bir görüntü :)
 


Şimdi başlayalım maskelerden deli gibi maske bitirdim sanmayın, annem banyoyu temizlemiş, kullanmadıklarımı da çöpe attırdı.
 
Cyrene-Conditioner: Cyrene ürünleri temiz içerikli ve güzel ürünler, hayvanlar üzerinde de deney yapmıyorlar. Kardeşlerim özellikle Cyrene ürünlerine bayılıyorlar. Muhakkak sipariş veriyoruz 2-3ayda.
 
Charles Worthington-Daily Defence Salon Results Conditioner: Bir Watsons çalışanına inanıp almıştım. Nerdeyse dolu ama çöpe gidiyor.
 
Watsons-Coconut & Sweet Almond Conditioner: Güzeldi, kullandım ama daha etkili ve güzel ürünler varken tekrar almam.
 
Keranove-Kuru ve Yoğun Saçlar için Yoğun Maske: Bunu da bir Pino çalışanına kanarak almıştım, kullanılamadı. Saç da çok ağırlık yaptı, çöpe gidiyor.

 
Rexona-Roll on: Severek kullanıyorum ama içeriği daha temiz roll on kullanmaya başlayacağım. Evde bir tane daha var, bitsin o da almayacağım. Ama içerik önemli değilse sizin için gerçekten güzel bir ürün.
 
Selin-Koku Giderici Kolonya: Çok ama çok severek kullandım, normal kolonya kokusunun yanında daha çiçeksi ve fresh bir kokusu var, çantamda ve iş yerinde masamdan ayırmıyorum.
 
Cosmo Shop-Aseton: Güzel bir ürün, ağzı çok açık olduğu için boca oluyordu. Ben ojelerle hediye olarak almıştım, fiyatı da uygun yine alabilirim.
 
 
Lush-Mask of Magnaminty: Severek kullandım, siteye baktığım stoklarda yok görünüyor sürekli, bulursam alırım.
 
The Body Shop-Papatya Özlü Göz Makyaj Temizleyicisi: Favori göz makyaj çıkarıcım, şimdi Yves Rocher alışverişimde hediye gelen çift fazlıyı kullanıyorum ama gözüm hep bunu arıyor. O bitince yine alırım. Üstüne tanımam :)
 
Yves Rocher-Tahiti Monoi Yağı: Harika bir yağ, bayılıyorum. Bitti, hemen yenisi aldım. Aysu sayesinde tanıştım bu yağla, Aysu sonsuz teşekkürler :)))
 
Yves Rocher-Pure System Temizleyici: Çok severek kullandığım temizleyicilerden biri, içindeki pütürcükler hele benim pek hoşuma gidiyor.  
 
 
Acuvue-TruEye Günlük Lens: Hep bitenler yazımda olacak.
 
Bio True-Solüsyon: Günlük lense geçtim, solüsyon tüketimi azaldı :)
 
Roc-Lip Balm: Güzel bir üründü, gözüme çarpıyor alayım diyorum yine ama şu anda bir sürü lip balm var evde. Almamak için zor tutuyorum kendimi.

 
Skin79-Pearl Brihgtening Maske: Güzel bir maske, rahatlatıcı etkisi var ama ışıldama, aydınlatma ilk seferde gözleme mümkün olsa keşke.
 
Skin79-Aloe Fresh Maske: Güzel yüzde kızarıklıklar olduğunda kullanabilinecek güzel bir maske.

 
Ve kullandığım testerlar :) Algenistler yaşıma uygun değildi ama dayanamadım kullandım, harika! Skin79 BB Krem de çok övdüler diye deneyim dedim ama bana uymadı, özellikle yağlı ciltler için iyi deniyordu ama olmadı. Diğer testerlar ise bana uygun olmadığı için annem kullandı :)

 
Bu ay Nisa bunları bitirdi, umarım okurken sıkılmamışsınızdır. Fark ettim uzun bir yazı olmuş :D
 
Sevgiler
BV
 

21 yorum:

  1. Oo ne guzel birsuru sey bitirmissin cani..skilmak ne demek gayet keyifle okudum. Tahiti monai yagini cok merak ediyorum bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. harika bir şey şu anda da indirim varken hiç kaçırma valla :) bir de onun bronzlaştıranı var o da süper yazın alacağım onu da inşallah :D

      Sil
  2. Bir sürü farklı ürün hakkında fikrim oldu ne güzel yazı olmuş tbs nin makyaj temizleyicisini merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim kuzum, ben seviyorum umarım sen de dener memnun kalırsın :))

      Sil
  3. tbs nin makyaj temizleyicisi el kremi gibi kaptaydı şimdi böyle mi olmuş senelerce kullandım en memnun kaldığım üründü sonra çift fazlı ürünler kullanmaya basladım lens kullananlara tbs papatyalı çok uygun
    solisyon şeklinde olanı almıştım o çok kötü krem şeklinde olanı iyi
    bu arada Watsons-Coconut & Sweet Almond Conditioner watsons değill superdrug markanın ismi üstü yıldızlı olanlar superdrug markası hayvanlar üzerinde deney yapmaz buav sertifikalı herkes watsons diye yazıyor bilemiyor aratınca superdrug diye hiç çıkmıyor marka da kaliteli aslında ama böyle olunca duyulmuyorda body butterları şahane

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tbs'de papatya özleri seri olarak, senin dediğinde var ama. Onu denemedim, bu güzel baya :))

      Watsons'tan aldım ya öyle kalmış gitmiş, deney yapmaması da süper :)) güzel marka ama ben seviyorum da evde bir sürü saç ürünü var, ondan alırım belli olmaz :) body butterlarını da merak ettim valla şimdi :)))

      Sil
  4. Body Shop un makyaj temizleyicisi göz yakıyor mu? Kremsi olanı benim gözlerimi baya yakmıştı da :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle yakma olmadı, ben lens kullandığım için daha da hassas olan gözlerime çok iyi geldi. kıvamı da su gibi zaten çok güzel :) yazıda üstüne tıklarsanız detaylı bir yazısı da var bakabilirsiniz :))

      Sil
    2. Yazıyı hemen inceliyorum, bilgilendirme için teşekkürler :)

      Sil
    3. Süper :))) umarım işinize yarar :D

      Sil
    4. Tavsiyeniz üzerine dün tester alıp göz makyaj temizleyicisini denedim, dediğiniz gibi gözlerimi yakmadı. Çok şaşırdım çünkü bioderma bile yakıyor malesef, bunu söyleyince herkes şaşırıp "demek ki aşırı hassas gözleriniz" diyor. Bilgilendirme ve yardımınız için çok teşekkür ederim. :)

      Sil
    5. Aynen benim de gözlerim hem lensten hem de sürekli pc başında olmaktan hassas ama bu çıkarıcı ile hiç problem yaşamadım, çok severek kullanıyorum. Size de faydam dokunmuş ne mutlu bana :)

      Sil
  5. Tahiti Monoi yağı çok merak ediyordum iyice meraklandırdın :) Ne çok şey bitirmişsin maşallah ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel bir yağ, bayılıyorum ben Alice. gözüm kapalı tavsiye ederim. özellikle saç uçlarına sürünce parfüme bile gerek kalmıyor :) vücuda sürülünce enfes bir his ve koku :)

      Sil
  6. Oh ne güzel olmuş bir sürü bitmiş=) Rexona shower clean e bayılıyodum kokusu süper! ama içerikten dolayı terk ettim ben de kendisini üzülerek:( Yves rocher in şu yağını aklıma soktun=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rexona benim de favorim ama Yves Rocher almaya başladım, içerik önemli bilinçlenmek lazım :) tahiti monoi yağını da aldığında almadığın günler için pişman olacaksın kuzu, tam senlik çünkü :D

      Sil
    2. Gratislerdeki Crystal marka roll onların da içeriği de güzel kokuları da=) tahiti monoi Taurus'ta bulamamıştım tacizlere devam o zaman=)

      Sil
  7. Yazın çok güzel bir yazı zaten ben böyle cildi karma yağlı bloggerların yazılarını en ince ayrıntısına kadar okuyorum😜😜 yazında skin79 markasının bb kremini görünce yorum yapmadan geçmek istemedim. Ben turuncu ve yeşil olanı 1 er gün kullandım ve o günden beri bir nebze sakinleşen sivilcelerim hırtladı 😢😢😢 mahvokdu cildim yaklaşık 2 haftadır iyileşmiyo her ne kadar karma yağlı ciltler için dense de bence alakası yok kesinlikle tavsiye etmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de iyi dediler diye kullandım ama anlaşamadık :( Missha BB kremler daha iyi canım onu deneyebilirsin ben şu anda kullanıyorum, gayet başarılı :)

      Sil
  8. Thati monai yağ vücut yağı mı oluyor? Nasıl kullanıyorsunuz anlayamadım tam olarak. Bir de nerede bulabilirim? fiyat aralığı ne idi? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tahiti Monoi yağı hem vücut hem de saç için kullanılan bir yağ, aslında blogta detaylı bir yazısı da var, yukarıda Tahiti Monoi yazan yere tıklandığı takdirde o yazı da açılacaktır, ben favori ürünümdür, çok severim çok :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)