27 Mayıs 2014 Salı

Bobbi Brown-Shimmer Brick Compact (Aydınlatıcı)

Merhabalar,
 
Aydınlatıcı deyince aklıma Mary Lou'dan başkası gelmezdi, yeri çok ayrıydı :) Pabucu dama atıldı desem yalan olmaz, kardeşi Cindy Lou da aramıza katıldı ki evde tek başına sıkılmasın :) Bense Bobbi Brown aydınlatıcımla geziniyorum.
 
Bobbi Brown-Shimmer Brick Compact (Aydınlatıcı)


Ürünü detaylandırmak istiyorum öncelikle, aslında ilk gördüğümde allık sanmıştım :) Sonradan öğrendim ki benzer tonlarda allık uyguladıktan sonra özellikle ışığın direkt geldiği kısımları vurgulamak amacıyla allığın üstüne sürülen bir aydınlatıcı olduğunu öğrendim, yüzümde denemesi yapıldı. Baktım güzel duruyor, gaza bak! Dayanamadım aldım, iyi ki almışım :) Bu ürünü sade bir makyaj yaptığım günler allık olmadan da uyguluyorum çünkü simli değil de sağlıklı bir görünüm, cildin kendi ışıltısıymış gibi duruyor. Ayrıca renkleri tek tek far olarak da kullanabiliyoruz. O da güzel olur, sade makyajlar için yada alan darlığında bu ürünü yanımıza alıp hem far, hem allık hem de aydınlatıcı işini görmek için :)
 
 
Parmağımı da bandım! sizin için :) biraz yoğun ama dağıtınca çok güzel duruyor. Bu arada bendeki rengi Nectar, söylemeyi unutacaktım az kalsın:)

 
Hep iyi yanından bahsetmek olmaz tabi, biraz da kötü yönlerine bakmak lazım. Hiçbir şey mükemmel değildir sonuçta :) Ürünümüz çok çabuk kırılıyormuş, narin kelebeğimize dikkatli ve nazik davranmak lazım, yoksa... Hemen kırılıyormuş, ve bütün hayaller de beraberinde.

 
Çabuk kırılıyor dedim ya içinde böyle bir köpük var, ben de hiç çıkartmıyorum içinden. Yazık ya :)

 
Severek kullandığım bu ürünü ben Next Level AVM'deki Bobbi Brown mağazasından aldım, siz de Bobbi Brown satan yerlerden veya kendi mağazalarından alabilirsiniz. Yaklaşık 13 gr olan ürünün fiyatı 135.00TL. Fiyatı bence değecek bir fiyat, üstelik gramajı fazla ve çok kullanmaya gerek kalmıyor, az miktarla istenen görüntü oluyor :)

 
Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz, kullanan var mı? Peki aydınlatıcı olarak favoriniz hangisi :)
 
Sevgiler
BV

15 yorum:

  1. bu ürünü özellikle yabancı youtuberlarda çok gördüm gayet başarılı :) demekki bende ki essence bu üründen esinlenmişde yapmış gerçi benim ki aydınlatıcı olmak için koyu daha çok allık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bence de başarılı bir ürün çok seviyorum :) bir de bu ürün de koyu gibi durmuş ama çok hoş bir şeftalimsi aydınlık veriyor, bayılıyorum :)

      Sil
  2. O kadar para verip kırılması hiç hoş değil ama,işte bunlar hep vergi lobisi dolar lobisi. Şuan sinir oldum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sena Hanım sinirlenmeyiniz, ürün gayet güzel ve el yapımı olduğu için hassas :) kırılması da bu sebepten narin ve ince :D

      Sil
  3. Güzel bir ürün... Tonlarıda çok hoş...
    http://morlumutfak.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Bu aydınlatıcı, Dior Amber Diamont ve Rose Diamont hep aklımda hangisinden başlasam acaba
    :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence Bobbi Brown makyaj ürünlerinde Dior'dan çok daha başarılı! Dior'un sadece adı ve ambalajı var

      Sil
  5. Yaa çok güzeeeel ben onu alınca masamın üstüne kapağını açar koyar günlerce izlerdim^.^ Ama bende direkt allık imajı uyandırdı. Buluştuğumuzda nütfen bi sür de göreyiiim=) Güle güle kullan canımcımmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürerim canım :) Bigos'a gittiğimizde o vardı hatta ama altında fratboy vardı pek belli olmamıştır :)))

      Sil
    2. Yiiiaaaa bilemedim fark edemedim zaten oranın ışıksızlığı malum:) Bidahaki sefere;)

      Sil
  6. ben uzun zamandır etrafa döke saça hiç dikkat etmeden kullanıyorum ama hiç kırılması gibi bişey gelmemişti aklıma :) bundan sonra dikkat edeyim bari bebeğime.. :) sen de güle güle kullan tatlımm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım kırılganmış baya dikkat etmek gerekiyormuş :) dikkatli bakmak lazım kıyamam ben valla :))

      Sil
  7. Bende de daha soğuk tonlarını denemişlerdi ama kendi allığımın üstüne olunca çok anlamamıştım.. Yine de bir aydınlatıcı arayışında iken aklım kaldı.. Gramajı baya fazla olduğundan fiyat normal sanki.. Cindy ve Mary kardeşleri indirimde alırım diyorum ama bu sanki benimle gelecek ilk gittiğimde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla çok güzel Ezgi :) elimdeki en sevdiğim makyaj malzemem, sen allık kullanmadığını söylüyorsun pek öyle olunca bu hafif renk verdiği için allığa geçişinde de yardımcı olur göz alışkanlığı olarak :)) cindy ve mary ise yerleri ayrı :) bu aralar cindy işe giderken bana allık yerine eşlik ediyor ve sürdüğümde mutlaka bugün ne sürdün sen yorumunu alıyorum :))

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)