24 Mayıs 2014 Cumartesi

Fresh Line-Lip Therapy (Süt ve Çikolatalı Dudak Bakımı)

Merhabalar,

Elimden geldiğinde temiz içerik peşindeyim, bu konuda da hoşuma giden, güvendiğim firmalardan biri Fresh Line. Severek kullandığım ürünlerinden biri de dudak bakımı yapan bu lip balmı.



İçeriği de bu şekilde. Nemlendirmesi güzel, besleyici, lezzetli çünkü gördüğünüz gibi sütlü ve çikolatalı. Sanırım kıvamından dolayı böyle kap içinde tasarlanmış, ben daha diplere gelmediği için yine dudağıma sürebiliyorum. Elime alarak kullanmadım daha ama ilerleyen zamanlarda mecbur gibi.


Bir de vanilyalısı vardı, eğer dışarıda kullanırım diye düşünürseniz onu tercih etmenizi tavsiye ederim. Rengi kahverengi olduğu için dudakta turuncumsu kahvemsi bir renk kalıyor, ben sevmedim pek. Kötü değil aslında ama ben kendime yakıştırmadım.


Lip balm dünyasında boğulurken bir de doğal içerikli bir ürün deneyim bakayım derseniz, iyi bir alternatif. Ben severek kullanıyorum ama sadece evde. Fiyatını hatırlamıyorum ama çok abartı değildi.


Dudaklarınızda çikolata gibi tatlı bir tat kalması dileğiyle.

Sevgiler
BV

4 yorum:

  1. Lipbalm çok sık kullandığım bir ürün olduğu için bende temiz içerikli olanları seçmeye çalışıyorum.şuan eos lip balm var, hatta bitmek üzere:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Direkt vücudu girdiği için ağız yoluyla gerçekten önemli, dikkat etmek lazım :))

      Sil
  2. Selamlar. :)
    Yeni bir etkinlik başlatmaya karar verdim.
    Katılmak istersen beklerim. :)
    http://deepoftheocean.blogspot.com.tr/2014/05/etkinlik.html

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)