7 Mayıs 2014 Çarşamba

Marvis-Yaseminli ve Beyazlatıcı Diş Macunu

Merhabalar,
 
Bugün de biraz diş ve ağız sağlığından bahsedeyim. Konumuz da meşhur İtalyan Marvisler :) Biliyorsunuz bir çok çeşidi var mesela Klasik, Zencefil, Tarçın, Beyazlatıcı, Yasemin, Meyan Kökü, Aqua. Ben deneme adına Yasemin ve Beyazlatıcı olanı almıştım. Ben sevdim mi dersem evet sevdim ama verdiğimiz parayı ve etkiyi kıyaslayınca pek de aman aman fark göremedim. Üstelik içerikler de pek temiz değil paraben yok evet ama daha beterleri var. Ne yazık ki çoğu diş macunu da aynı olduğu için bu konuda da kapana kısıldık. Temiz içerik arayışındayız, bilinçleniyoruz :)
 


Marvis Yasemin
 
Aşağıda detaylıca anlatımı var fotoğraf kötü çıkmış ama okunaklı, bu seferlik affedin :( Ben tadını sevdim ve o tat kalıcı hemen gitmiyor. Gayet leziz, naneli sevmiyorsanız aslında güzel bir kaçış yolu. Bayanlar için üretilmiş, baylara yazık değil mi?
 
 
Burada da içindekiler. Karar sizin :)

 
Marvis Beyazlatıcı Diş Macunu
 
Evet beyazlatıyor, bu konuda hakkını yemeyelim, tadı normal. Etkisi güzel ve kalıcı.
 
 
Bunun için de koyayım istedim, bakın işte içerikler böyle.

 
Ben sevdim aslında ama biraz da kararsızım. Etki güzel, işe yaradığını bilmek güzel ama biraz pahalı ve içeriği temiz değil. Ben 25ml olarak almıştım Douglas'tan, Yaseminli olan 11,50TL Beyazlatıcı olan da 14,50TL idi. Türlerine göre fiyat farkı da var. Büyük boyları da 75ml ve 27,50TL'den başlıyor.
 

 
Siz Marvis hakkında ne düşünüyorsunuz, alınmalı mı? Bir de temiz içerikli bir diş macunu öneriniz var mı ayrıca etkili de olsun :)
 
Sevgiler
BV

13 yorum:

  1. Fiyatı gramaja göre çok pahalı. Gramı fazla olsaydı etkisi vaad ettikleri gibiyse değerdi bu paraya diye düşünüyorum. Benim de almak istediğim bir ürün ancak her ay 30 tL diş macununa vermem şahsen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de öyle sanırım, yakın etkileri olan daha uygun macunlar mantıklı geliyor :)

      Sil
  2. lila kutu küçük boyunu vermişti onu kullanmıştım. Pek köpürmüyor.Ama çok küçük olduğu için çokda bir şey anlayamamıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. köpürme yok evet, köpüren bir ürü değil. biraz deneyip uzun vadede bakmak lazım etkilerine :))

      Sil
  3. Temiz içerikli paradontax diye biliyorum ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evde vardı kimse kullanmadı :( tadı çok kötü, zorladım da alışamadım ona :((

      Sil
  4. bende meyan köklü var tadını hep merak etmişimdir meyan kökünün yabancı dizilerde jelibonları ellerinden düşmez ondan kalmış aklımda :D
    bende onu aldım tadı zencefil gibi hoş değil ama temizlemesinden memnunum gün boyu pürüssüzlük hissi veriyor köpürmüyor orası doğru
    bende denemek için küçük boyunu almıştım bi bana bir sevdiceğe
    yaseminli çok övülüyor nane de ikisinide denemek istiyorum
    içerik konusunda evet temiz değil ama daha ülkemize çok temizleri gelmedi maalesef :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de bir kere meyan köklü o jelibonlardan almıştım ayy iğrenç yiyemedim :( tadını tahmin edebiliyorum :p temizlik iyi ama içerik temiz değil hangisi temiz ki bir paradontax var o da aman evlerden ırak tadı fena :(

      Sil
  5. Aslında yine çoğu diş macununa göre içeriği iyi. Ben Dentiste'yi çok beğenerek kullanıyorum. Eczanelerde satılıyo beyazlı yeşilli o da İtalyan ablası=) İçeriği de güzel ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet diş macunları niye böyle ki bilmiyorum ben :( aslında Lush Toothy Tabs kullanıyorum ama onu seyahatler de yanıma alıyorum, onun da içeriği temiz. Ona mı dönsem tamamen, senin Dentiste'yi de denedim de ben pek etkili olmadı dişlerimde dilimi gezdirince pürüzsüzlük hissi olmuyordu fırçalamadan sonra.

      Sil
    2. lushınkini bilmiyorum canım ya kıyaslayamicam:( dentiste nin içeriğini ve koku tazemelemesini çok seviyorum=) paradontax denicem bdeee=)

      Sil
  6. size denemeniz için farmasi ürünlerinden göndereyim. kesinlikle zararlı madde bulunmuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nnisailgaz@gmail.com adresine mail atarsanız konuşabiliriz :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)