22 Mayıs 2014 Perşembe

Note Cosmetics-İlk İzlenimlerim

Merhabalar,
 
Geçtiğimiz günlerde Note Cosmetics tarafından  gönderilen ve sunumuyla göz dolduran bu güzel hediyeleri aldım :) Uzun süreli kullanım sonunda detaylı yorumları da yapacağım bu ürünlerin şimdilik sadece ilk izlenimlerimi yazacağım.
 
Öncelikle Note Cosmetics'ten bahsetmek istiyorum, firma Türk menşeili Çorlu'da üretim yapıyor hem de Avrupa standartlarında. Nihat Odabaşı ile "Bütün Gözler Sende" sloganıyla piyasaya hızlı bir giriş yaptı. Uygun fiyatlı ve kaliteli ambalajı ile de göz dolduruyor. Ürünleri hayvanlar üzerinde test yapmadan üretiyor, paraben gibi içeriklere sahip değil ayrıca argan yağı, shea yağı, badem yağı gibi ürünlerle de cildi beslemeyi hedefliyor.
 
 

Ürünlerin topluca bir görüntüsü, her ürün birbirinden güzel ambalaja sahip hem de gayet sağlam tam çantaya atmalık, zarar filan görmez :)

 
En dikkatimi çeken ürünle ilk başlamak istedim :) 4lü farın renklerine bayıldım vallahi, fırça içinde oynamış biraz dağılmış. Etrafı kirletmişti ama ben fotoğraflamadan önce bir güzel temizledim.

 
1 numaralı 4lü farın Swatchları da bu şekilde, tek darbede ve far bazı kullanmadan uyguladım, bence süper. Azıcık tozutma dikkatimi çekti ama o da olsun yani :) E vitamini içeren bu ürünü detaylı incelemek için tık tık.
 
 
Ardından dikkatimi çeken dudak ürünleri :) İki tane lip gloss vardı, bir de ruj :) Hepsinin rengi harika bayıldım valla :))  



 
Swatchları da aşağıda görüldüğü gibi en solda 01 Vanilla Suede renkli simli lip gloss, ortada 10 Lovelight ruj ve en sağda 04 Cream Nude lip gloss :) Ben üçünü de çok sevdim ama favorim 04 Cream Nude oldu, hemen kullanıma açtım. Bu güzel dudak ürünlerini incelemek isterseniz tık tık.

 
Ve son olarak concealerımız rengi 01 Ivory, bana biraz açık gelecek gibi ama denemeden yorum yapmak istemiyorum. Bir de sanki çizgilere dolacakmış gibi geliyor ama bakalım :) Ürünü incelemek için tık tık.
 
 
Ürünleri kullandıkça detaylı yorumları gelecek ama aklınıza takılan olursa sorabilirsiniz.  
 
Sevgiler
BV

22 yorum:

  1. NE GÜZEL ŞEYLER GELMİŞ CANIM YA:))GÜLE GÜLE KULLAN :))BANA DA BİR GÜN GELİRMİ BÖYLE GÜZEL HEDİYELER ACABA::)))
    http://morlumutfak.blogspot.com.tr/:

    YanıtlaSil
  2. Swatchlar gayet güzel görünüyor.Özellikle de rujunki :) Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok sevdim hepsini valla :) teşekkür ederim canım <3

      Sil
  3. Güle güle kullan,ben de çok merak ediyorum bu markayı,yorumlarını bekliyorum (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa sürede deneyip yorumlayacağım canım :))

      Sil
  4. İstanbul' da bir türlü bulamadığım kozmetik markası, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden mi :)) Ankara'da da o kadar çok yerde gördüm ki anlatamam, umarım bulursun :))

      Sil
  5. Blogunuza ve tavsiye için tebrikler güzel, yakında ve iyi akşamlar sizi görmek ☺ blogunuza bir göz aldı! http://coccinellecreative.blogspot.it/

    YanıtlaSil
  6. Farlar cidden çok güzelmiiiiiş! Long lasting olan gloss u ben de çok sevdim^^güle güle kullan güzelciiim!

    YanıtlaSil
  7. Note ürünleri bana da geldi tatlım. Bana far gelmedi ama allık geldi. Ben ürünleri çok beğendim, çok pahalı olmadan kalite sunan kozmetik ürünleri artsın Türkiye'de. Bu yeni gelen kaliteli firmalara bayılıyorum Nisacım, güle güle kullan bunları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok sevindirici bir durum, hem kaliteli hem de fiyatı uygun firma ülkemiz için güzel adımlar :) sen de güle güle kullan canım benim gözüm kaldı allıklarda almayı düşünüyorum gayet güzeller belli :))

      Sil
  8. Hayvanlar üzerinde deney yapmadığı kesin mi? Üzerinde logosu falan var mı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzerinde logoları yok ama sitelerinde belirtmişler :))

      Sil
  9. Farın da rujların da renkleri çok hoşmuş :) Güle güle kullan.. Baya iddialı bir giriş yaptılar piyasaya, alışveriş poşetleri de mac ve nars tarzında, siyah kağıt poşetlerden ve kaliteli duruyor.. Sonuçta ürünler ne kadar güzel olsa da paketleme ve pazarlama da önemli.. Nihat Odabaşı iyi süpriz oldu :) Kamera önünde olması gereken çok yakışıklı biriymiş meğerse :) Flormar ve Golden Rose bildiğim kadarıyla Türk, ama onlar daha farklı bir satış politikası izlediklerinden içlerinde kaliteli ürünler de olsa, insan daha pahalı olduğu için daha kaliteli sandığı ürünlere yöneliyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru söze ne denir :)) haklısın her konuda flormar ve pastel gibi ürünleri hiç alasımız gelmiyor çünkü bir milyoncu izlenimi oldu ama note gayet güzel başarılı bir çıkış yaptı. fiyatını görmeden çoğumuz yüksek olur diye tahmin ettik ama bu konuda da şaşırttı :))

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)