7 Mayıs 2014 Çarşamba

Project 10 Pan Bitti-Kazanan....

Merhabalar,
 
Biliyorsunuz biz 3 macerasever bir Project 10 Pan başlattık Kozmetik Aşığı ile, bence ne güzel yapmışız. Evde temizlemek istediğim ürünler bitti, raflar rahatladı :)
 
Maceramı hemen anlatayım :) Şuradaki yazımda detaylıca anlatmış olduğum ürünlerle başladım bu projeye.
 


I love ... - Mango & Papaya Duş Jeli

Lush - Rehab Şampuan
Lush - 9 to 5 Makyaj Temizleme Losyonu
Biotherm - Biopur Maske
Biotherm - Biosource Temizleme Jeli
Biotherm - Aquasource Nemlendirici Krem
Beaty Formulas - Ekstra Kuru Cilt için Bakım Kremi
Burt's Bee - Narlı Dudak Nemlendiricisi
The Body Shop - Allık
Maybelline - The Falsies Flared Maskara

 1. ay sonunda ise birincilik bendeydi ve 6 ürün bitmiş 4 ürünle yola devam ediyordum, azimliydim :p
 
 
Yukarıdaki fotoğrafta da görüldüğü kapağı açık yan yatmış olanlar bitmiş olanlardı ve arka 4lü sapasağlam bitmemek için direniyordu :)
 
 İlk başta işe artık dibe yapışmış olan allığı kırıp toz hale getirmekle başladım. Hem uygulaması daha da eğlenceli hale geldi, hem de bitmesi hızlandı. Sıkıldığınız allıklar için güzel bir yöntemmiş.
 
Maskeyi normal rutinde kullandım. Duş jelini bitirmem de ise aile fertlerinin büyük yardımı vardı, herkes duşta onu kullandı ta ki bitene kadar :)
 
Benim en çok gıcık olduğum Burt's Bee'den soğumama sebep olan Lip Balm, bereketli yahu bitmedi ama çok uğraştım çabaladım, klavyenin üstünden, cebimden ve çantadan ayırmadım. Saniyede bir yeniledim, sonuç mu elbette bitti :)
 
 
Kıl payı olarak bitirdim sanırım bu projeyi çünkü ben Ezgi'ye haber verdikten sonra o da kızlar da bitirdiklerini söylediler :) Biz böyle güzel sonuçlandırdık bu projeyi, biri başlatsa da tekrar başlasam keşke :) Başlatan olursa haberdar etsin beni :))
 
Sevgiler
BV

6 yorum:

  1. ooh ne güzel olmuş :)) kullanmaya kullanmaya hep unutulan ürünler demi yazık oluyor bozulunca da bu ürün bitirme işi bir harika dostuuum :****

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle süper oldu pek rahatladı raflar :) büyük ürünler bitti bir de genel olarak :D evet insanın içi acıyor o kadar para ver al, hop bozulsun. Bu projeler baya iyi, ben de başlamayı düşünüyorum yine ama renkli kozmetik bitmiyor :(((

      Sil
  2. Tebrikler tatlım :) Ben blog başladığından beri bitirdiklerii atmıyorum;ama ancak seyahat boy birkaç ürün oldu daha.Bu kadar bitirebilmek çok büyük başarı bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet uğraşıyoruz özenle :D genelde herkes aylık yazıyor o zaman az oluyor ben daha geniş aralıklarla yazıyorum, ondan da çok bitmiş gibi oluyor. Bir kutum var atıyorum içine dolunca da yazayım artık diyorum :D senden de bekliyoruz en kısa sürede bitenler yazısı

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)