7 Ocak 2014 Salı

Düzene Isyan!

Merhabalar,

Anlam veremiyorum canlarım, insanlar kendine bu işkenceyi nasıl yapıyor. Kendini saçma sapan bir rutine sokmuş. Mutsuz mutsuz sabahın köründe işine gidiyor, sevmediği insanlarla, sevmediği bir işte sabahtan akşama bütün değerli vaktini harcıyor. Ne için ayın 15'inde gelecek, geldiği gibi de kredilere borçlara hop gidecek para için. Aman ya valla bir gücüm olsa şu saçma sistemi kökünden kazırdım.

Kaç gün yaşayacağımız belli değil, nasıl bir hayat göreceğiz belli değil ama kendimize işkenceye devam ediyoruz, yok mu bundan çıkışı? Valla ben yoruldum yılda 20 gün izin alıp kaçmakla da olmuyor. Kafanızdakiler nereye gitseniz peşinizde.

Yok bu düzen böyle gitmez, bir çare bulmak lazım. Ama ne?



Sevgiler
BV

8 yorum:

  1. Yürü be Nisa'm.!!
    Herkes farkında, herkes bıkkın ama yapacak bişey yok sanırım.
    Tek Yol Into the Wild :)
    <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bişeyler yapmak lazım ya :( ben böyle bir düzen istemiyorum.

      Sil
  2. Karikatür harika :) Gercekten de öyle bu monotonluk maratonu için dogmusuz sanki.Ama bir şey var ki bildiğim her zaman için az düşünen az kafa yoran biraz salak olan insanlar her zaman daha mutlu olur .Mutlu olmak için salağa yatıp kabullenmek gerek sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok saçma bir döngüdeyiz ve ben sanırım aşırı düşünüyorum senin dediğin gibi düşündükçe daha dibe batıyorum. Ne ışık var ne de çıkış yolu. Çok sıkıldım ben merve :(

      Sil
  3. selamlar :) ne güzel yazmışsın bi çare bulmalı ama ne?..tamda isyanlarda olduğum dönemde hemde..birde şöyle birşey var 5 yıl üniversite oku mezun ol fakat işini yapabilmek için yine önüne engeller konsun kpss yds vs.. okusanda okumasanda bu çirkin döngüye giriliyor. kim sevdiği işi yapıyorki..:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla ya nasıl bişey sen çalış didin çabala, millet senin önüne geçsin o kadar saçma sebeplerle. zaten mutsuzsun istediğini yapamıyorsun ama istemediğini de yaptırmıyorlar. ayrıca o kpss, yds bilmem ne gibi sınavlara da ben de karşıyım ama inan onlar da olmasa herkes adamını koyardı, bu sefer tümden kalırdık ortada.

      Sil
  4. Ne guzel demissin :-) valla hersey bosuna gibi geliyor her seeey ve karikature bittim tam benlikmis :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cidden ya her şey boş her şey anlamsız. boşuna harcıyoruz hayatı sabahtan akşama :( bilmiyorum bir mucize olsa da hepsi birden düzeliverse, nolur sank,?

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)