12 Aralık 2014 Cuma

Too Faced - Sweethearts Perfect Flush Blush

Merhabalar,
 
Sırf paketi için aldığım bir ürün ile karşınızdayım ama seyirlik almadım elbette, uzun uzadıya makyaja vaktim varsa elim ilk bu allığa gidiyor. Tanıştırayım sizi kendisiyle: Too Faced-Sweethearts Perfect Flush Blush. Bendeki rengi: Something About Berry. Bu rengi dışında 4 ayrı rengi var ama en güzel buydu sanki bir de Glow Candy rengi var ona da bakın derim.
 
Pigmentasyon konusunda gayet başarılı, acele bir makyajda benim kadar panikseniz palyaçoya dönme ihtimaliniz yüksek :) O yüzden kendisi geniş zamanların allığı...
 


Işıltılı bir yapıya sahip, güzel bir pembelik barındıran bir allık. İçinde sim değil de küçük yansımalar var bu da ciltte güzel duruyor, sağlıklı ve aydınlık oluyor. Bunun yanında da fazla kaçırıp al yanak olma olasılığı yüksek. Ben bu allığı stipling fırça ile uyguluyorum. Hem çok az ürün geliyor hem de fırça dar olduğu için hakimiyet daha iyi oluyor. Bir anda bütün yüzünüzü geçmiş olmuyorsunuz :)
 
 
Üç ayrı renk tonunun hepsi ayrı güzel ama ortadaki rengin yeri bende ayrı. Hepsini karıştırıp kullanabildiğimiz gibi tek tek veya ikili olarak da kullanılır. Böyle olması seyahate giderken yanına tek allık alıp 5-6 renk seçeneği sağlamak açısından güzel. Ayrıca bu renkleri far olarak da kullanmak mümkün, far bazı ile gayet güzel sonuç çıkarıyorlar. Bu aralar allıkları far olarak kullanmayı sever oldum.
 
Bir de seyahat deyince aklıma hemen ambalajı geldi, tek eksisi diyebileceğim konu kendisi. Karton kutuda olması. Bu kadar güzel bir allığın kimse çabucak eskimesini istemez :( Keşke daha sağlam bir ambalajı olsaydı.

 
Bu ürün ne yazık ki Türkiye'de satılmıyor, Too Faced bu senenin ortalarında çekildi. Too Faced satan Instagram hesaplarında varsa ya da yurtdışına gitme imkanınız varsa mutlaka bakın. Şimdi H&M'de muadilini çıkarmış, şekil olarak aynı ama plastik bir ambalajda, ben denemedim ama güzel yorumlar okuyorum.
 
 Siz bu allık ve H&M muadilleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Sevgiler
BV

6 yorum:

  1. Ben denemediğim için çok yorum yapamayacağım ama ambalajı ve şekli hoşuma gitti. Kalpli şeyleri kim sevmez ki. Too faced işi biliyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Too Faced harika paketler yapıyor :)) bu kalpli de onlardan biri <3

      Sil
  2. Ayyy çok tatlııııııış! Renkleri de çok güzel, yakışırrrr:-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok tatlııı :)))) bu aralar kendime pembeleri yakıştırır oldum zatem, yüzümdeki kızarıklıklar ve sivilce izlerini belli ediyor diye pembiklerden kaçınırken şimdi pembeci oldum :)))

      Sil
  3. Ya nasıl bir tatlılık bu. Çook seker. Otur izle o derece :)) her Too Faced gordüğümde Chocolate Bar sevgim depreşiveriyor :)) Güle güle kullan tatlım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Too Faced gerçekten ayrı güzel paket yapıyor yaa :) şeker mi şeker :D Bende de şimdi Semi-Sweet Chocolate Bar sevdası başladı:)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)