31 Aralık 2013 Salı

Aralık alışverişim

Herkese merhabalar,

Aralık ayı hem hediyeler açısından hem de indirimler açısından bereketli geçti, ben de bol bol alışveriş yaptım. Hem kendime, hem arkadaşlarıma hem de siz sevgili izleyicilerime :) Çekilişim var biliyorsunuz ;) Bakalım bu ay ne almışım :))) Bu postta sadece bakım ve kozmetik alışverişim olacak bayanlar, dikkat !:)) Aldıklarımın çoğunun hediye gittiğini de burada göreceksiniz, çok şey almadım değil mi :)

1 Yves Rocher
Arkadaşımla yılbaşı etkinliği yapacaktık aslında çoğu alışverişimi onun için yaptım, bahanesi oldu :) O yüzden aşağıdakiler çifter çifter. Yves Rocher Apricot Fruity Scrub'da kullandığım bir üründü, yine aldım. Yazısı için, tık tık.




 2 Sephora - Count Down to Love
Dayanamayıp almıştım, iyi ki almışım :)

         Benefit Count Down to Love yazısı için , tık tık.

3 Lush
Sizin de bildiğiniz üzere çekiliş hediyemi Lush Hediye Kutuları'ndan yana kullandım, çekiliş hala devam ediyor, katılmak isteyenler tık tık.

Mask of Magnaminty yazısı için, tık tık.


4 Watsons-1
Yine bir hediye alma macerası böyle sonlandı :) Ojeler ve diğerleri diye de ayırabiliriz bu alışverişi... Lif, el kreminin teki ve Rimmel London Accelerator Mascara arkadaşım için ;)







5 Afyon Kağanlar Kozmetik
İş gezisi için gitmiştim Afyon'a, fiyatlar acayip uygundu. Kendime çok yük edemeyeceğim için fazla şey almadım ama bir sürü ojeyi koleksiyonuma eklemiş oldum.



6 Watsons-2
Yine dünyaları aldık ama bu sefer kardeşlerim için onlar için aldıklarımı konuşmaya gerek yok, başarı sadece ihtiyacım olan iki ürünü aldım :)



 7 Gratis
Ne zamandır Mary Lou Manizer'da gözüm vardı, %20 indirimde görünce hop elime alıverdim ama ardından Gratis %40 indirime girince de üzülmedim değil ama belki stoklarda bulamazdım değil mi :D Ardından da saç açıcıyı denemek istiyordum onu da aldım gitti :)






Extra Blond yazısı için, tık tık.

8 Watsons-3
Son Watsons indiriminde de dayanamayıp yine bişeyler aldım, bu aralık çok fena geçti :) Battım resmen.




Bu yılı böyle bitiriyorum :) Daha da almam bir şeyler son 12 saat kaldı, tutarım artık kendimi ocağa kadar :D Bir kaç internet alışverişim var onlar yetişmedi, ocak yazısında yazarım :)

Sevgiler
BV

4 yorum:

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)