7 Aralık 2013 Cumartesi

Benefit - Count Down to Love

Bugün size dün koştura koştura aldığım ve kesinlikle aldığıma değen bir ürünü anlatmayı planlıyorum. Benefit-Count Down to Love!


Paketimiz işte bu kadar tatlı... Üstünde 24 tane kapısı olan sınırlı sayıda bir ürün. Hoşunuza gittiyse eğer hiç kaçırmayın, Sephora'larda da tükenmek üzere ve yurtdışında gördüğüm kadarıyla tamamen tükenmiş.
 
Eğer benim gibi Benefit markasını seviyor ve birkaç ürününe sahipseniz, bir anda ürün yelpazesinin çoğunu denemek için güzel bir avantaj kaçırmayın derim. Şimdi de içinden çıkan ürünlere bakalım.
 
Bu toplu görüntüsü.

Son olarak grup grup görüntüler. Belitmem gerekir ki bu kutunun en kötü özelliği içinden çıkan 3 adet takı ve toka. Keşke daha çok Benefit ürünü olsaydı içinde. Onları da kardeşlerime verdim, yaşlarına uygun sonuçta :) güle güle kullansınlar.
 




 İşte ürünlerimiz böyle ilerde kullandıkça detaylıca anlatırım. 
 
Sevgiler
BV

6 yorum:

  1. Peki neden 24 kapi biliyormusun? 24 Aralik hristiyanlarin inancina göre noel aksami. 1 Araliktan itibaren farkli 24 kapili kutular cikiyor. Oyuncakli, cukulatali. Cocuklar nasibini aliyor bu kutulardan. Her gün bir kapi acip icinde ne var diye bakiyorlar ;)

    YanıtlaSil
  2. Evet canım duymuştum daha önceden. Benim de işime geldi açıkçası aynı anda 21 ürüne kavuştum ama anlayamıyorum nasıl beklenir 24 büyük sabır:) Acaba amaçları da tam olarak o mu? Merak ettim şimdi

    YanıtlaSil
  3. Selam :)
    Benefit çok sevdiğim marka
    Fiyatı ne kadardı? merak ettim

    YanıtlaSil
  4. Selam:) 236.90'a aldım ama bir çok Benefit ürünü de küçük boyundan deneyip karar verme fırsatı yakaladım. Çok hoş ve akraksiyonlu bir kutu :))

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle aynı şekilde düşünüyormuşuz! İşin kötüsü benim o aksesuarları verebileceğim tanıdığım bir kız çocuğu da yok kaldı elimde. :D Güzel günlerde kullan! ^^

    YanıtlaSil
  6. Bunu bende çok istiyordum ama Türkyie'ye geldiğinden çok geç haberim oldu.Kesin bitmiştir yani. :(

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)