24 Aralık 2013 Salı

Lush- Mask of Magnaminty

Soğuk ama güzel bir günden merhaba,

Bugün size en sevdiğim maskelerden birini anlatmak istiyorum, belki siz de sever alırsınız :)

Cildi karma ve yağlı olanlar için uygun bir ürün özellikle. Cildin yağından arınıp tertemiz hissetmesini sağlıyor, böyle bir ferahlık hissi uyandırıyor. Sırttaki sivilcelenmeler için de tavsiye ediliyor ayrıca :)




İsminden de anlaşıldığı gibi nane ağırlıklı bir ürün, kokusunu ve dokusunu naneden alıyor ama çok hafif ve hoş biri kokuya sahip biraz da mentolumsu havası var.

Lush içindekileri ve özelliklerini daha güzel açıklamış oradan alıntı yapmak istiyorum :) "İçeriğindeki kaolin (kil) fazla yağı emer, bal; antiseptik, iyileştirici ve yumuşatıcıdır, öğütülmüş adzuki ve çuha çiçeği tohumu peeling etkili olup, nane; cildi temizler, akne ve problemli ciltlere iyi gelir, antiseptiktir ve cildi toksinlerden arındırır. klorofil taze kesilmiş çimden gelir, cildi iyileştiricidir, afrika çuha çiçeği, akne ve lekelerden oluşan cilt izlerine , kızarıklıklara, sebum düzenleyici, sıkılaştırıcı ve antimikrobik özelliktedir. Vanilya ise nem verir."


125 gramlık pakete sahip ürünün fiyatı 22TL almak isterseniz tıktık. 

Bu arada Lush çekilişim devam ediyor ilgilenenler, buyurun.

Sevgiler
BV

5 yorum:

  1. lush ürünlerini çok beğeniyorum zaten sitelerine bakmak bile keyif veriyor hepsi çok şeker:))))

    YanıtlaSil
  2. Nisa Hanım merhaba bloğunuzu bugün takip etmeye başladım ve çok beğendim :) bu maske almak istediklerim arasında ama maske hakkında bir sorum olacaktı. genelde killi maskeler başlangıçta sivilce sorunu yaşatıyor, bu maskeyi ilk kullanmaya başladığınızda sizde de sivilcelenme sorunu oldu mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim sivilcelerim sürekli aktif fay hattı gibi olduklarından maske ile alakasını tam olarak kuramıyorum ama şunu diyebilirim fazladan bir artış görmedim, aynı rutinde çıktılar. Tabi her ciltte farklı etki gösterecektir. Çok merak ediyorsanız, bir tester isteyebilirsiniz. Ona göre karar verip devam ya da tamam dersiniz :)

      Sil
  3. ahh şu Lush çok güzel ürünleri var ama bu kadar taze yapmasınlar hemen bozuluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gülü seven dikenine katlanacak, hem hayvanlar üstünde deney de yapmıyorlar :) daha ne olsun :p

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)