19 Aralık 2013 Perşembe

Sally Hansen - Miracle Cure

Merhabalar,

Bugün size en çok kullandığım tırnak bakım ürünümü anlatmak istiyorum. Bir kaç blogda yorumlarını okumuştum ve ilgimi çekmişti. Bir gün Gratis'te elim gidiverdi de aldım. İyi ki almışım. Tırnaklarımın o kat kat lahana gibi soyulmalarına büyük çoğunlukla engel oluyor zaten baktığımda da Sally Hansen %80 etki ettiğini belirtmiş. O yüzden pek de sıkıntı değil.




Ayrıca bu ürünü kullandıktan sonra tırnaklarım hem güzelleşti hem de gayet hızlı uzuyor. Normalde oje sürdüğüm zaman 3-4 gün giderdi, tabi üstten soyulmaya başlamadıysa. Şimdi Sally Hansen - Miracle Cure kullandığımdan beri 2. güne tırnaklarım alttan uzamaya başlıyor ve ojeyi çıkartmam gerekiyor. Yani çok etkili, en azından benim tırnaklarımda.
 
Kullanımına gelecek olursak; ilk kullanımda bir kat sürüyorsunuz ve kurutuyorsunuz. Miracle Cure tırnaklarınızda kalacak şekilde aynı işlemi 3 gün uyguluyorsunuz. 3. günün ardından asetonla çıkarabilirsiniz. Bu sürede oje sürmemek lazım. Azıcık dayanın kızlar tırnaklarınız çok güzel olacak :)
 

Bu işlemi tırnaklarınızın durumuna göre tekrarlayabilirsiniz, hatta isterseniz baz olarak oje altına da sürebilirsiniz :)
 

Ben Gratis'ten 30 TL'ye almıştım 13,3ml ve çok çabuk bitecek gibi de durmuyor, şu andaki fiyatını bilmiyorum ama internette daha uygun oluyor genelde :)

Sevgiler
BV

2 yorum:

  1. I love Sally Hansen products because they are affordable and high quality. My nails tend to grow fast naturally but I have a friend who wants something to help her nails grow. Maybe she will love this product!
    xoxo

    -B ♡ MsBerryStylish 

    YanıtlaSil
  2. I think so, she need to try it for faster growing nails :)))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)