5 Aralık 2013 Perşembe

Sinema - Tamam Mıyız?


Dün akşam iş çıkışı arkadaşlarla kafa dağıtmak adına sinemaya gidelim dedik, önce Erkek Tarafı Testesteron'a gidecektik ama neden oldu nasıl olduysa bir anda rotamız Tamam Mıyız? filmine yöneldi. Çağan Irmak'ı da severim zaten, haydi gidelim dedik :)
Görsel alıntıdır.


Derken ben de bloglardan birkaç yorum okudum nasıldır filan diye bir baktım geneli olumsuz, azıcık önyargılı gittim filme.

Filmin başlangıcında ne görsem beğenirsiniz bir de baktım en sevdiğim Türk yazarlardan biri olan Hakan Günday'ın adı pat diye belirmesin mi, dedim bu iyiye işaret aferin kızım Nisa oldu bu iş :)

Ardından film ilerledikçe bir de baktım meğer film dolaylı da olsa Hakan Günday'ın favori kitabını içeriyor (tabi bana göre). Kayra ve Kinyas'ı seve seve okumuş sonra dayanamayıp üstüne bir kat daha geçmiştim çünkü. Olmaz bu kadar da şans dedim, ayıla bayıla, güle ağlaya seyrettim filmi :)

Görsel alıntıdır.


Filmi de başarılı buldum ve olumsuz yorum yapan arkadaşlarıma da aklım ermedi, yani Çağan Irmak yine yapmış yapacağını, çok da güzel yapmış...

Gitmeyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

Sevgilerle
BV



2 yorum:

  1. Kinyas ve Kayra' yı henüz okumadım ama filmi izlemeye gidiyorum bu akşam inşallah:) Madem bayan vertigo da beğenmiş bir gidelim görelim :)

    YanıtlaSil
  2. Git kesin Aysu, çok güzel :)) Ardında da kitabı okumayı unutma sakın :D

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)