8 Şubat 2014 Cumartesi

Benefit - BADgal Göz Kalemi

Merhabalar,

Size beğenerek kullandığım bir göz kaleminden bahsetmek istiyorum,biliyoruz ki güzel bir göz kalemi bulmak hepimizin hayalidir. Sanırım ben buldum :)

Aslında bahsetmek hiç aklıma gelmemişti, o yüzden kullanmadan önce fotoğraflarını çekmemişim kusura bakmayın canlarım. O yüzden azıcık kalmış haline maruz kalacaksınız.

Geçen gün okulda sekreterlerden biri sorunca aydınlandım ve yazmaya karar verdim, o kadar yoğun olmasına rağmen bana baktı ve bir şey demeden kalemin ne, nereden aldın, yaz şuraya hemen ben de alacağım dedi :) Ben de yazdım ve sonra dedim ki sizi de haberdar edeyim bu kalemden.
 
 
Görüldüğü gibi tek geçişte simsiyah oluyor ve yumuşacık hiç mi hiç canımı acıtmıyor sürerken :) Suya dayanıklı ve simsiyah oluyor siyah değil dikkat! Ben hiç bir akma problemi yaşamadım, bazen rüzgarda gözlerim yaşarır o zamanlarda bile akma filan yapmadı.Tek olumsuz diyebileceğim yanı ise yumuşacık olduğu için hemencecik bitmesi, bu güzelliğe değer ama :)

 
Benefit ürünleri Sephora'da satılıyor, benimki  Count Down to Love kutusunun içinden çıktığı için fiyatını bilmiyorum. İnternette de bulamadım. Bilen varsa yazarsa sevinirim :)
Yani kısacası bu ürün aradığım siyah kalem oldu, eğer siz de hala kaleminizi bulamadıysanız denemenizi tavsiye ederim.

Sevgiler
BV

6 yorum:

  1. Siyah kalem dediğin simsiyah olmalı bence. :) Ben öyle olanları seviyorum yani. :)
    Çok hoşmuş. ^.^

    YanıtlaSil
  2. Benefit'in bu kalemi gerçekten başarılıdır :)

    YanıtlaSil
  3. siyah eyeliner olarak kalem - likit - jel çok sayıda ürünü denedim, beni kısmen tatmin edenler oldu ama asla "işte bu tamamdır!" diyip arayışımı sonlandıracak derecede değil. bu ürünü mutlaka deneyeceğim, öneri için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle çok aradım ama sonunda buldum :) sen de mutlaka dene, memnun kalacağına inanıyorum :))

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)