28 Şubat 2014 Cuma

Rimmel London - Wake Me Up Fondöten

Merhabalar,

Bugün hepimizin denemeyi istediği -en azından merak ettiği-  bir ürünle karşınızdayım: Rimmel London - Wake Me Up Fondöten. Alalı yaklaşık bir ay oldu ve bu süre içinde bol bol deneyimledim. Sonuç olarak memnunum ama kalıcılığı pek hoşuma gitmedi, sanki 3-5 saat sonra tamamen kayboldu. Özellikle makyaj bazlı da makyaj bazı olmadan da denedim. İkisinde de aynı sonuçları elde ettim. Yani iş yerinde öğleden sonraki kısımda bana eşlik eden bir fondötenim olmadı  ne yazık ki :( Bunlar kullanmama engel değil ben de kısa süreli makyajlarımda kullanırım bitene kadar ama bir daha alır mıyım bilmem.
 

Ben en çok kalıcığına taktım kafayı sanırım :) Onun dışında ciddi anlamda bir problem yaşamadım, cildim yağlı olmasına rağmen... Parlak bitişli bir fondöten, buna rağmen bende parlamayı artırmadı. Hatta pudrayla T bölgemi sabitledikten sonra çok hoş bir görüntü oldu, ben sevdim bu görünümü. Çok doğal bir görünüm oldu, sanki fondöten yokmuş da cildimi hafif nemlendirmişim tarzında bir görüntü oldu, kapatıcılığı da orta seviyede.


Benim cildime 100 numara Ivory tam oldu. O da memnun etti beni. Sizin için rengini de fotoğrafladım. Flashlısını koymadım, hoş durmadı. Burada solda dağıtılmış hali sağda da bir pıt sıkılmış hali. Bir pıt demişken, pompalı bir cam kutuda. Ben çok şık buldum, onu da belirteyim. Ürünü almak ve rahatça kullanmak açısından işi kolaylaştırıyor.


 Kalıcı değil ama fiyat performan açısından gerçekten iyi bir ürün. Ben genel olarak beğendiğim için olumlu yönde oy veriyorum. Kurbaayı da konduruyorum yanına :) Eğer benim gibi gün boyu işte değilseniz ve gün içinde gidip geliyorsanız yada akşam buluşmalarında filan tercih edeceksiniz. Güzel bir ürün, alınabilir.


Fondöteni 24.99TL'ye almıştım, dediğim gibi fiyat ve performansa bakarsak cidden güzel bir ürün. Aranızda kullanan beğenen var mı? Benimle aynı kalıcılık problemini yaşayan oldu mu? Merak ediyorum, yorumlarınızı bekliyorum :))

Sevgiler
BV

9 yorum:

  1. Sırf merak ettiğim için almayı düşünüyordum, ama kalıcılığının olmaması beni düşündürdü şimdi :) Çünkü havalar da artık yavaş yavaş sıcaklaşıyor... Olmadı indirime girerse alır bir denerim ^_^
    100 numarası çok da açık görünmüyormuş bu arada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok açık değil cidden rengi :) kalıcılık büyük problem oldu benim için 9-6 mesaide biri için önemli sonuçta :) Genelde fiyatına göre güzel bir ürün ama indirimde daha da ballı olur

      Sil
  2. Benim de denemeyi çok istediğim bir üründü bu ama kalıcı olmaması kafamı karıştırdı açıkçası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belki sadece bende de olmuş olabilir diğer bloglarda okumadım bu tarz bir yorum da indirim zamanlarında alınabilir :))

      Sil
  3. Kalıcı olmamasına üzüldüm..Kalıcılık yoksa ben de yokum :)

    YanıtlaSil
  4. Bende içindeki ışıltılardan dolayı almaktan vazgeçmiştim, bana daha çok bb krem özelliğinde bir ürün gibi geldi, indirime girdiğinde stoklayıp yaz akşamlarında kullanmayı düşünüyorum ışıl ışıl :Pp

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mantıklı gerçekten :)))) yazın ne güzel olur bronz tende hem deee :))) bir ton koyunalmak gerekir o zaman ama değil mi!!! :)))

      Sil
    2. Tabi tabi aynen tatlımmm ;)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)