8 Aralık 2013 Pazar

Lush - 9 to 5 Orkide Yağlı Temizleme Losyonu

Hassas ciltliler, sivilce problemi yaşayanlar, gün boyu cildi makyajdan yorulanlar  için doğal içerikleriyle bilinen Lush'a ait bir temizleme losyonundan bahsetmek istiyorum: 9 to 5.
 
  
İsminden de anlaşılacağı gibi 9 to 5 sabah makyaj yapıp akşama kadar o makyajla kaldıktan sonra bütün gün boyunca makyajın vermiş olduğu o yorgunluğu alacak,cildi dinlendirecek ve sakinleştirecek bir ürün.

 İçinde bulunan orkide çiçeği özünün yenileyici,  temizleyici ve yatıştırıcı özelliği, sonsuzluk çiçeğinin antiseptik iltihap giderici özelliği,badem yağının ciltteki tahrişi alan, parlaklık veren, kolaylıkla ciltte emilen,besleyici, koruyucu özelliği ve ylang ylang yağının sakinleştirici özelliğiyle harika ve doğal bir ürün ortaya çıkıyor.
 
Ayrıca doğallığı sayesinde göz temizliğinde de kullanılıyor ayrıca bir ürüne de gerek kalmıyor. Göz çevresi de böylece nemlenmiş ve bakımı tamamlanmış oluyor. 
 
Lush 9 to 5, 95gr 23,0TL ve 240gr 39,0TL  olarak iki ayrı boyda satılıyor. Ben küçük boyunu hem deneme hem de seyahatlerimde rahat taşıma amaçlı almıştım. Gramaj olarak büyük boyu daha avantajlı, bir dahaki sefere büyük boy almayı düşünüyorum :)

 
Lush doğal içerikli ve hayvanlar üzerinde test edilmemiş ürün yelpazesine sahip olduğundan da ayrıca ilgimi çekiyor. Ayrıca ürünler de genel olarak başarılı. Denemediyseniz mutlaka deneyin, internet sitesine buradan bakabilirsiniz.

Sevgiler
BV 

7 yorum:

  1. Ayyy çok güzelll bu hayvanlar üzerinde test edilmiş mi edilmemiş mi o kısmı anlayamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayvanlar üzerinde test edilmemiş bir ürün :) Lush ürünlerini hepsi öyle ayrıca, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz :D

      Sil
    2. Test edilmediyse belki zararlıdır nasıl test ediyorlar ürünü

      Sil
    3. Bu adreste Lush firması gayet güzel bir şekilde anlatmış isterseniz buradan okuyabilirsiniz.( http://www.lushturkey.com/index.php/92-anasayfa-lush-guendemi-kategorisi/98-fighting-animal-testing )

      Ayrıca ürünleri doğal olduğu için yani kimyasal maddeler içermediği için çok da gerek kalmıyor hayvanlar üzerinde test edilmesine :)

      Sil
  2. Bu firma insanlar üzerinde test ediyormuş, daha kötü deil mi kimbilir kaç insan zarar gördü yazık.

    YanıtlaSil
  3. İnsanlar üzerinde test yapılması olayına inanmıyorum ben açıkçası. Durum muhtemelen reklamlarda da gördüğümüz 100 kadından 70'inde etkili oldu tarzında araştırma şeklinde olan testlerdir. Zaten o da olması gereken, normal her firmanın yaptığı hatta yapmak zorunda olduğu testler. Doğal ve organik içeriğe sahip ürünler olduğundan da sıkıtntı çıkmaz, endişelenmeyin :)

    YanıtlaSil
  4. aaaa çok güzelmiş bu ürün:)
    hemen deneyeceğim...
    buarada bende bloguma beklerim:)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)