11 Temmuz 2014 Cuma

Bitenler ve Çöpe Gidenler #4

Merhabalar,
 
Uzunca bir süredir bitenler yazısı yazmamışım, geçen hafta temizlik yaparken fotoğrafları çekeyim de çöpe yollayım dedim :) Yoksa daha da yazmazdım ben bu tembellikle, dile kolay nerdeyse 3 ay olmuş... O yüzden baya bir birikmiş ürünler, ilk başta topluca çektim. Şimdi de sıra geldi detaylıca yazmaya.


İlk başta şampuanlardan başlayalım.
 
Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan: Bu ürünün yorumlarını okuyup çok merakla almıştım iyi ki almışım diyorum gerçekten çok işe yaradı hem seboreik dermatitime iyi geldi hem de kuru saçlar için özel olduğu için güzelce nemlendirip yumuşattı. Bu zamana kadar kullandığım en iyi tedavi şampuanı. Hatta tekrar alacaktım yanlışlıkla kuru saçlar için değil de hassas saç derisi için olanı almışım ama ondan nefret ettim. Siz sakın benim gibi yanlış sipariş kurbanı olmayın :(
 
Yves Rocher Kepek Önleyici Şampuan: Bu da severek kullandığım şampuanlardan biri, anlaşılmıştır benim derdim zaten :) Kepekli saçlar :((( Yazısını önceden yazmıştım detaylıca okumak için tık tık.
 
Konazol Şampuan: Yine tedavi amaçlı kullandığım bir şampuan ama doktor tavsiyesiyle almak lazım. Etkili bir ürün sürekli kullanımda etkisini kaybediyor, arada arada kullanmak lazım.
 
 
Şampuan dışında kalan diğer saç bakım ürünlerimde sıra.
 
Selective Aminokeratin Maskesi: En sevdiğim maske kendisi :) Artık alamıyorum çünkü önceden kuaför market vardı işyerime yakın ama kapandı. Ben de bulamadım :( Siz bulursanız bir şans verin.
 
HC Care OVEX Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Maskesi: Normal bir maske, vaadleri çok fazla ondan hayal kırıklığı yarattı ama güzel bir ürün. Biraz pahalı ama.
 
Gliss Ultimate Sıvı Saç Kremi: Hiç sevmedim, bitti kurtuldum.
 
Tony&Guy Sea Salt Sprey: Bütün Tony&Guy spreyleri gibi bu spreye de bayılıyorum, ilk fırsatta alacağım.

 
Fresh Line Narlı Vücut Losyonu: Severek kullandığım güzel bir ürün, elimdeki losyon ve vücut nemlendiricilerindeki stoklar erirse alabilirim. Detaylı yazısı için tık tık.
 
Nivea Vücut Spreyi: Çok severek kullanıyorum ama pek kalıcı değil, kalıclık isterseniz pek iş görmez ama ben her zamanki Nivea kokusunu seven biri olarak bayılıyorum. Her yerde bulunuyor BİM'de bile, hatta Watsons ve Gratis'te 15-17TL arası bir fiyata satılırken BİM'de 9TL'ye gördüm. Bilginize :)
 
Aldo Vandini El Kremi: Kendisini çok severek kullandım, bittiğine çok üzgünüm. Önceden Douglas'larda satılıyordu bir de Vanilya Club'ta artık amadea.com.tr adresinden alınıyor sadece :) Bir el kremi için de internet siparişi vermek istemiyorum. Kapana kısıldım :p Detaylı yazısı için tık tık.
 
 
Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu: Çok severek kullandım. Yine alırım kesinlikle. Detaylı yazısı için tık tık.
 
Avene Termal Su: Ben pek sevmedim, yüzümde kaşıntı yaptı. Seveni çok o yüzden bir şey demiyorum ama asla almam :(
 
Yves Rocher Pure System Serisi Maske: Severek kullandım, yapısı bozuldu bitiremeden çöpe gidiyor elimde benzer bir maske var onu daha çok sevdim. Yeniden almam. Seriyle ilgili bir yazı yazmıştım bakabilirsiniz tık tık.
 
Biotherm Pure Fect Skin Sivilce Kurutucu Jel: Hiç ama hiç sevmedim, bir etkisini de görmedim. Sivilcelerime artık Sudocrem sürüyorum, çok çok iyi geliyor.

 
Colgate Max Beyazlık Diş Macunu: Kaçıncı paket bitti kim bilir, severek kullanıyorum. Yine alacağım elbette.
 
Marvis Diş Macunu: Marvisler hakkında kararsız kalmıştım yazısını yazarken o kararsızlık hala devam ediyor ama almayacağım bir ürün. Detaylı yazısına bakmak isterseniz tık tık.
 
Lush Chou Chou I Love You Toothy Tabs: Çok seviyordum, özellikle tablet halinde olması tam seyahatlik ama artık Lush yok :( Detaylı yazısı için tık tık.

 
Avon Proof Maskara: O kadar eski ki boşuna duuruyordu evde attım gitti. Artık üretilmiyor bile sanırım.
 
Rimmel London Lash Accelerator Maskara: Günlük favori maskara, hep yedeği olur evde :) Detaylı yazısı için tık tık.
 
Essence Göz Kalemi: Hiç ama hiç sevmedim, gözlerime ne zaman sürsem rahatsızlık hissi verdi. Çöpe gidiyor :(
 
Rimmel London Güçlendirici: Güzel bir üründü ama artık üretilmiyor sanırım. Onun yerine bu 14 günlük kurtarıcılar çıktı. Yapısı bozuldu, dibinde çok az kaldı o yüzden atıyorum.
 
Benefit The Porefessional: Severek kullanıyorum, tam boyunu da aldım :) Biraz daha ucuz olsa ah ah... Detaylı yazısı için tık tık.

 
Çok biriktirip yazmak pek hoşuma gitmemeye başladı :( Sanırım biraz daha sık yazsam biten yazılarını iyi olacak hepimiz için :)
 
Sevgiler
BV

18 yorum:

  1. çöpe yollama :)) geri dönüşüme yolla :))
    ne güzel valla imreniyorum bu kadar çok malzeme bitirenlere bende bitmiyor bunlara bişi oluo :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çöpe atmıyorum aslında, ayrı bir poşette koyduğum için bu kağıt toplayıcılar onu ayırıp seçiyor :) dikkat ettim pek de hoşuma gitti hatta bu durum :D ama onun dışında geri dönüşüme dikkat ediyorum. ben yiyorum zaten ürünleri, ondan hemencecik bitiyor :)

      Sil
  2. bir sürü ürün bitmiş oh oh :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle valla :) ama uzun süredir yazmıyordum canım ondan da oldu biraz :p

      Sil
  3. Selective Aminokeratin Maskesini merak ettim bak.

    YanıtlaSil
  4. Canim Selective artik Gratisler de var. Gittiginde bir bak istersen . Benim de en en sevdigim ve memnum kaldigim maske:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ciddi misin :) çok sevindim buna ilk gittiğimde mutlaka bakacağım <3 çok teşekkür ederim bu haber için :)

      Sil
  5. HC ovex kullanıyorum ben, iyi hissettiriyor ama uzun vadede ne olur bilemiyorum.. Garnier makyaj temizlee suyundan mutlaka alacağım:) Güzel bir yazı olmuş bence kısa öz herbiri.. Banada beklerim.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. HC Ovex dediğim gibi güzel ama çok abartılıyor bence :) mucize gibi anlatılması hoşuma gitmedi sadece :) Garnier de fiyat performans olarak çok iyi :)

      Sil
  6. Maşallah ne güzel bitirmişsin :)
    Selective Aminokeratin Maskesini çok çok merak ettim.Gratis'lerde var denildiğine göre kesinlikle alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Gratis'lere gelmiş, ben geçen hafta Ankamall'de görmedim ama oraya daha Wet'n Wild bile gelmedi, gelmemesi normal olabilir :))

      Sil
  7. ooh baya bi bitmiş ne güzel:) gerçi 3 ayda bitmiş ama olsun:p Lushlar tamamen mi gitti:( Tüm mağazaları kapandı mı:( Haftaya bi Gordiona uğrayıp bakcam ya ultrabland alcaktım:(( Rimmel in o rimeli de kesinlikle alıncaklarda^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi oldu cidden bitti çoğu yer açılıyor yenilierine. Lush tamamen kapandı sanırım 365'i kapamışlar, bence Gordion'da kapanmıştı :( Biz de elimizde siyah kutularla kaldık :s

      Sil
  8. 3 ayda ne güzel ürün bitmiş öyle. Devamlı kullanılan her şey bitebiliyor aslında da biz sıkılıp farklı farklı ürünler kullanabiliyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle bir şeyi severek kullanıyorsak bitiyor ama işte yeni ürün denemek için olan merak da ayrı bir etken :)

      Sil
  9. ohhh gelsin yeniler saç maskesini merak ettim bizim burada ki kuaför malzemeleri satan yerde varmıdır acaba varsa sanada alırım kuzucum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bulursan al tabi ne iyi olur :) Gratis'te satılmaya da başlandı dediler ama ben daha görmedim belki sen denk gelirsin :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)