27 Temmuz 2014 Pazar

Instagram Pazarı #25

Merhabalar, 

Herkese şimdiden iyi bayramlar :) Bayramda yazı yazmayı planlamıyorum ama söz perşembe hemen bir yazı gelir. Bayramı ailemle Ankara'da geçireceğim sonrasında hemen iş için şehir dışına gideceğim ve ardından küçük iki ayrı tatil planım var. Bu kadar çok gezecek olunca bayramı sakin geçirmek en mantıklı gibi göründü bana :) Azıcık dinleneyim, enerji toplayayım dedim. İyi etmemiş miyim sizce de :p

Instagram pazarının ilk fotoğrafı bir Gratis alışverişinden :) Indirimden önce almış olmam da büyük bir dilemma. Ben hep böyleyim :/


Note Long Wearing Gloss yorumlarım vardı blogta aklınızda böyle bir ürün varsa bakmanızda fayda var hem uygun fiyatlı hem de güzel :)


İşyerinde iftar yemeği vardı,  ben de hemencecik sade bir yaz makyajı yapıverdim :)


Sonunda Put a Lid on It far bazını almışım, elbette yayınlarım değil mi? Babam aldı, sağolasın. İsmini de söylemek zor helal olsun kendisine :))


Bir de bu hafta blogta Cindy Lou vardı, indirimler varken alınacak güzel bir ürün diye yazayım dedim. Detaylarını geçmiş yazılarda bulabilirsiniz :))


Eskişehir'den gelen bu güzel hediye için kendi ve kalbi güzel Nesli'me çok teşeklür ederim :)


Rengarenk tam beni yansıtan bir cici ile karşınızdayım :)) takatuka.com'dan aldım kendisini ve sırf bunun için bile tatilin erken gelmesini istiyorum valla :)


İşte hem yakışıklı hem zeki Einstein :) Çok tatlı değil mi sizce de.


Yazıyo bitirmeden herkese bir kez daha iyi bayramlar demezsem çatlarım :) Hepinizie şeker tadında ve harika bir bayram dilerim ! 

Sevgiler
BV

2 yorum:

  1. Tam yazlık bi instagram fotosu olmuş :))
    Şimdiden musmutlu bayramlaaar :)
    Öpüyorum ki çook :**

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)