25 Temmuz 2014 Cuma

The Balm-Cindy-Lou Manizer Aydınlatıcı

Merhabalar,

Cindy Lou çıkalı ne kadar çok olmuş, Anneler Günü indirimlerinde Ezgim kuzum almıştı bana çok iyi hatırlıyorum :) Geldiğinden beri de elim sıkça gitti ve kullandım. Şimdi yine indirimler başlamışken anlatmak istedim :)


Açıkçası bu tonlarda olması biraz korkutmuştu beni ama yine de merakıma yenik düştüm nolcak ki canım dedim ve aldım. İyi ki de almışım hele bir de 50% indirimde olunca insan dört köşe oluyor. Bu sayede bir allığım bir de aydınlatıcım olmuş oldu. Esmerlerde kendini allık olarak belli etmese de ben de hafif ışıltılı ve çok doğal durdu. Aydınlatıcı olarak kullandığımda ise genelde mat bitişli şeftali tonlu allıklarla kullanıp elmacık kemiklerime iki pıt pıt sürüverdim. Bir kere far olarak bile kullanmışlığım oldu onda da şahaneydi, göz pınarlarıma aydınlık vermek için kullanmıştım :)


Bir flashlı bir flashsız çektim fotoğrafı daha iyi anlaşılsın rengi diye ama en güzel flashlı fotoğrafta belli oldu.


Pigmentasyon The Balm kalitesinde, yani fiyat performans olarak mükemmel. Azıcık almak yeterli, zaten aydınlatıcı olunca çok almaktan kaçınmalıyız ki yıldız kümesine dönmeyelim. Hafif hafif pıt pıt sürmek lazım, allık olarak kullandığım RT Blush Brush kullansam da aydınlatıcı olarak kullandığımda parmaklarımı tercih ediyorum :)


Işığı yakalayacağım diye mahvoldum ama az da olsa başarmışım burada da duruşu, tam yaz gecelerine uygun hafif makyajların yardımcısı.


Ben ayıla bayıla severek kullanıyorum. o yüzden size de gözüm kapalı tavsiye ederim. Esmer de olsanız açık tenli de olsanız muhakkak yakışan bir uygulama keşfedersiniz kendinize.


The Balm ürünleri normalde de uygun fiyatlıyken bir de arada harika indirimlere giriyorlar işte o zaman sabah Gratis'lerde olan kuyruklara hak veriyorum :) Bayram indirimleri devam ederken bakmanızda fayda var Cindy Lou ve kız kardeşlerine :)

Sevgiler
BV

14 yorum:

  1. hepsi güzel yahuuu hangi birini alıcaz :)
    bende diğeri var bunu almadım aferim kendimi tuttum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet o kadar çok seçenek var ki :) insan dayanamıyor zor tutuyor kendini :)) ben yenik düştüm yine iradesizim, seni tebrik ediyorum :D

      Sil
  2. Favori ürünüm benim de :)
    bu arada blog çekilişime beklerim :)
    lifeofyasmina.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok seviyorum hem alık hem aydınlatıcı olması harika :)

      Sil
  3. Ben Mary Lou kullanıyorum ama Cindy Lou'yu da cok merak ediyorum. Far olarak sahane duruyorlar. Guzel gunlerde kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım gerçekten öyle Mary Lou'yu ben de çok seviyordum Cindy Lou da geldi tam oldu :))

      Sil
  4. hangisini alacağız çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle valla insan karar veremiyor :) hele indirimde neyi alacağını iyice şaşırıyor :D

      Sil
  5. Hihihi güle güle kullan tatlııım! Buna bronzer diyen çok kişi var yalnız, rengi aydınlatıcı olarak koyu duruyo diyen. O yüzden ben hala cesaret edemedim almaya:/ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzucum bence kesinlikle alakası yok bronzerla :S niye öyle bir yorum yapılıyor anlamış değilim... Bence sen dene :) ben getireyim sana benimki sen de dursun biraz :p

      Sil
  6. Çok seviyorum Cindy'i :) Kurbağacığa da ayrıca bayıldım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kurbaacıklar öyle gözümün bebekleri ayrı seviyorum :)

      Sil
  7. Ben de bu indirimde aldım pek heyecanlıyım doğrusu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğeneceğini düşünüyorum Sevgicim çok güzel bir ürün :) güle güle kullan :*

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)