11 Aralık 2013 Çarşamba

2014'ten istekler :)

Merhabalar,

Yeni yılın gelmesine az kaldı malum, benim de 2014'te gerçekleşmesini istediğim bir sürü şey var. Bunların başında sağlık, mutluluk, başarı ve huzur var elbette. Ama bunları istedikten sonra kendimi gaza getirip almak adına da burada paylaşayım istedim :) 





1.Celine Paris: Bu çantalara resmen aşığım. Bir tane almayı planlıyorum kesinlikle. Umarım 2014'te olur :)

2. Urban Decay Naked Paletler: Bu paletlerden en az birine sahip olacağım bu sene. Kahverengi, bronz tonlarda bir palete de ihtiyacım var ayrıca.

3.Paris: Paris'in tadı damağımda kaldı, 3-4 gün kalmama rağmen sanki hiç gezmemiş gibi hissediyorum. Bir de Louvre Müzesi'ni rahat gezemedim, görmek isteyip de göremediğim bir sürü eser kaldı. Sırf onun için bile olsa gitmeyi istiyorum. Bu sefer yazın gitcem ama :)

4.Antoryum: İşe ilk başladığımda ailemden hediye geldi bir tane, aşkımız o zaman başladı. Ama ne olduysa ben Ankara'ya geldikten sonra yok oldu. Sanırım arkadaşlar bakamadı, soldurdu. Ben de yeni bir tane almayı istiyorum.

5.Kış Lastiği: Evet şu aralar en büyük ihtiyacım bu. Napayım çok zor durumdayım :)

6.Iphone: Telefonum ölsün diye bekliyorum resmen, yeni bir Iphone alabilmek için bahane olsun adına :) 5s'e yetişirse 5s alırım ama bana sanki Iphone 6 alacakmışım gibi geliyor.

7.MAC: Evet, bütün MAC mağazası benim olsun istiyorum. Bu arada hiç MAC ürününe sahip değilim. Yazıklar olsun bana!

8.Kupa, Termos, Şişe: İş yerinde en çok kullandığım şey olarak bardak türevi şeylerden istiyorum. Bir de mutfaktaki arkadaşlar çok sakar, 2 bardak kırıldı 8 ay içinde :s

9.Kitap: Bu sene okuyabildiğim kadar kitap okumak istiyorum, ben bunu her sene diyorum ama derslerden ve işten fırsat kalmıyor ki...

10. Cüzdan: Kaç yıldır hayalimdeki cüzdanı arıyorum, hala bulamadım. Görsele inanmayın, onu istemiyorum :)

11.MacBook Pro: Laptopum eskidi, şimdi blog işlerine de girdiğim için güzel bir MacBook Pro işimi görür.

Benim 2014'ten beklentilerim bunlar, ne kadarı gerçekleşir bilmem ama illa benim mi almam lazım belki hediye gelir :)

Sevgiler
BV


5 yorum:

  1. o paletlerin 2. ya da 3.sü benim de olsun ya , ne kadar güzeller, benim de tam ihtiyacım olan tonlar.
    Paris mi, gidebilsem bir daha döner mydim bilmiyorum, bir proje bulsam da gidebilsem keşke :)
    neyse ki arabam yok da latik derdine girmedim :) aman ihmal etme al hemen kar kış bastırdı iyice.!! lastik önemli!
    evet, evet Mac mağazası fena olmaz hani hepimizn ihtiyacı olan şey, bence en kolay gerçek olacak dileğin bu :p :D bu arada benim de hiç mac ürünüm yok. ne çok ortak yönümüz var :)

    Umarım beklentilerinin,isteklerinin hepsi gerçekleşir, içine benim de :) bütün dileklerine ortak oldum ama çok begendim, çok içten bir yazıydı..

    YanıtlaSil
  2. İnşallah canım inşallah :)))
    ikimizin de gönlüne göre olur umarım, senin de aynı duyguları paylaşman beni çok mutlu etti, senden de bekliyorum bir istek yazısı :D az kaldı yaz çabucak;)

    YanıtlaSil
  3. en kısa sürede yazıcam, bu ara yoğunum biraz :)

    YanıtlaSil
  4. ah ah isteklerimiz hiç bitmiyor bende bloğumda yazmıştım bu yazıyı bende bloğuma beklerim http://sedefilemodamakyaj.blogspot.com/2013/11/avon-8-in-1-palette-smokey-eyes.html

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)