5 Aralık 2013 Perşembe

Lush - Toothy Tabs

Merhaba arkadaşlar,

Bugün size kurtarıcım olan sevgili Lush Toothy Tabs'lerden bahsetmek istiyorum.  İş sebebiyle sürekli il il dolaşan biri olarak yanında ne kadar az yük taşırsan o kadar iyidir,  hele bir de uçak kullanıp yanına da sadece el valizi alacaksan işin gittikçe zorlaşıyor demektir, şu sıvı taşıma sınırlamasından dolayı elbette.
Bu durumlarda Lush ürünleri benim kurtarıcım, bir nevi kahramanım :) Bugün size o gizli kahramanlarımdan biri olan Lush Toothy Tabs'leri anlatmak istiyorum. Ben de şu anda iki tanesi mevcut, bittikçe de alacağım.
İlki bizim bildiğimiz diş macunu tadına yakın olan "Dirty Toothy Tabs" tadı hafif mentollü dişini fırçaladıktan sonra hoş bir ferahlık kalıyor geride. Kullanımı da çok basit bir tane tableti ağzına alıyorsun, dişlerinin ortasında ezip hop başlıyorsun fırçalamaya. Bu kadar basit yani.


İkinci tabletim ise "Chou Chou I Love You" tadı da gülle karışık azıcık karanfil tadı bu ise mentolü sevmeyenler için güzel bir seçim. Aynı şekilde kullanımı var. Kesinlikle tavsiye ederim.
 
 
Lush Turkey sitesinden de baktığım zaman benim kullandıklarım hariç 2 çeşit daha olduğunu gördüm. Onları denemeyi düşünüyorum en kısa zamanda, pişman olacağımı da sanmıyorum açıkçası.

İşin özü küçücük tabletler hem taşınması kolay, hem de kullanması eğlenceli. Bence denemeye değer :)

Kullandığım diğer Lush ürünlerini de yakında yazmayı planlıyorum.
 
Not: Fotoğraflar www.lushturkey.com adresinden alıntıdır.
 
Sevgiler
BV

2 yorum:

  1. Selam bu blogu yeni keşfetttim. Çok beğenerek takip ediyorum. Elinize sağlık, yukarıdaki ürünü muhakkak kullanıp deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  2. Ay bunlar el valizleri için cidden hayat kurtarıcı olmuş =)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)