4 Aralık 2013 Çarşamba

Postcrossing

Merhabalar,

Size yeni keşfimden bahsetmek istiyorum. Dünyayla iletişime geçmek isterken bir yandan da sürprizlerle karşılaşmak isterseniz bu bahsedeceğim site tam size göre.

Dünyanın herhangi bir yerinde, herhangi bir kişiden gelen bir kartpostal ile hem eğlenip hem de bir aktivite yapmış olacaksınız. Ben de iş yerinde sıkılırken bununla uğraşmaya başladım, kartpostal arayışları, zarflar, postane filan derken de baya bir eğleniyor insan (umarım sadece ben eğlenmiyorumdur da). Bir de eve her gidişimde posta kutusuna uzanışıma ardından anneme ilk olarak posta geldi mi diye soruşum da ayrı. Bir de anneme sormak lazım :)

Neyse uzun lafın kısası www.postcrossing.com adresine girip ücretsiz üyelikle bu aktiviteye siz de başlayabilirsiniz.

Eğer başlarsanız yorumlarınızı da bekliyor olacağım :)


Sevgilerle
BV

4 yorum:

  1. Bende bu siteye üyeyim ve bir sürü kartpostal aliyorum. Cok güzel bir etkinlik. Benim blogtada postcrossing bölümü var ;)

    YanıtlaSil
  2. Harika bir şeymiş! Ben de üye olucam hemen. Onlara gönderdiğiniz güzel kartpostalları nerden buluorsunuz peki? Yabancı arkadaşlarıma bulurken çok zorlanmıştım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bulamıyorum Ankara'da ama Unicef'in var toplu halde satılıyor, onlardan alabilirsin. Ben de Eskişehir'de bulmuştum da oradan almıştım, baya topluca :)

      Sil
    2. Tamamdır teşkür ettim akıl hocam;)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)