25 Aralık 2013 Çarşamba

Gratis- Extra Blond (Saç Açıcı Sprey)

Merhabalar,
 
Saçlarınızın rengini açmak isteyip de boyamaya kıyamıyor musunuz? İşte tam size göre bir ürün :)
 




Duştan çıktıktan sonra saçınızın ıslaklığını alıp ürünü eşit bir şekilde yayıp kurutuyorsunuz. İlk seferden etki etmeye başlıyor.

Saçlarınızı da yıpratmıyor, tekrar tekrar yapmak isterseniz de 2-3 gün aralıklarla yapmanızı tavsiye ederim.
 
 
Gratis'ten alınan bir ürün, benim aldığımda indirimdeydi 17 TL'ye aldım ama sanırım normalde 22-25 TL arası bir fiyatı var. Özellikle kullandıktan sonra yorumlamak istedim, aklımda sorular vardı ama bu ürün sınıfı geçti :) Hem etkili ve kullanışlı  hem de saçları yıpratmıyor :)) Kurbaa da sevdi bu ürünü hem :D
 

Siz de kullandıysanız yorumlarınızı bekliyorum.

Bir de Novocrin-Extrait Dora Papatya Ekstreli Renk Açıcı Sprey bakayım derseniz, tık tık.

Sevgiler
BV

126 yorum:

  1. İnanmıyorum ya, 4 aydır saçımı açtırmadan kumrala nasıl dönerim diye düşünüp duruyordum.
    Saçımın çoğu açıldı ama belli kısımlarda siyahlar var. sence işe yarar mı siyahı açmada da??
    bi de ne kadar süre geçti bu ürünü kullanalı canım??

    YanıtlaSil
  2. Boyalı saç için uygun bir ürün değil maalesef ama boya eskiyse ve çoğu aktıysa deneyebilirsin :) etki edecektir eminim :)

    YanıtlaSil
  3. ben de bu ürünü alıp almamakta çok kararsız kalmıştım. en sonunda john frieda go blonder sprayi aldım. bi süre daha kullanıp ayrıntıları blogda yazıcam. şu an çok etkisini göremedim, hiç fark etmezse bir de bunu deniycem.

    YanıtlaSil
  4. bekliycem yorumlarını, john frieda'yı ben de görmüştüm ama internette bakmıştım baya memnun olan vardı :) fiyat da daha makuldü, ben de böyle seçim yaptım :)

    YanıtlaSil
  5. biz de kızlar topluluğu olarak ürünü kullandık. ürünün içinde peroksit var, haliyle saçı yıpratmaması mümkün değil ki bunu kalınlı inceli saclarımızda 3 kız test ettik. banyodan önce kullanmanızı tavsiye ederim cünkü peroksit kokusu sacınızdan etrafa buram buram yayılıyor malesef..rengi açıyor mu derseniz 3'te 3..eveeet:) iki güne bir kullanın deniyor ki biz de öyle yaptık 2 haftanın sonunda bizde değişim kestaneden bal rengine doğru geciş yapmıştı:)) güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banyodan önce saçınıza sıkıp duş alırsanız ve sonra saçınızı kurutursanız da saçı açıyor mu

      Sil
  6. saçı yıpratmıyor demek cok doğru olmaz sanırım, zira icinde peroksit var..kokusu da oldukca ağır ve rahatsız edici, o nedenle biz 3 arkadaş banyodan önce kullanmayı tercih ettik. sacları da biraz yıpratıyor evet ama boya gibi değil tabii. biz üç kız iki haftanınsonunda kestaneden bal rengine açılma yaşadık.. ürün zaten başarılıyken üstüne doğal ürün yazılması eksi puan bence, içeriğinde de peroksitin kimyasal tanımlaması yazıyor ztn. hamileler dikkat! kullanımdan memnun kaldık mı? oldukca:) güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel bir ürün artılarıyla eksileriyle :) baya da işe yarıyor ama hakikaten o doğal yazısı benim de hoşuma gitmedi, şimdi sen deyince fark ettim. Ben saçımı normal rutinimde yıkadım, kremledim, ardından azıcık nemini alıp saçıma sıktım. Sonra da saç kurutma makinesiyle kuruttum. Saçımda ne yıpranma oldu ne de rahatsız edici bir koku duydum. :) Renk de gayet güzel açıldı, sizin de beğenmenize sevindim. Ama hidrojenperoksit olan bişeye doğal denmesi yanlış, buna katılıyorum kesinlikle :)
      Sevgiler

      Sil
    2. Biseyi merak ediyorum bunu urunu uyguladiktam sonra yilamiyor muyuz saclarimizi ?

      Sil
  7. Selam güzeller güzeli BV:) spreyle ilgili yorumlarını heyecanla bekliyorum. Şöyle kullanmanın üzerinden hatrı sayılır bir zaman geçtikten sonra okuyalım mutlaka blogda:) öperim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandım ki bile :) pek bir güzel oldu, ondan da burada paylaştım hemencecik :)))

      Sil
  8. Ben çok memnunum bu üründen bende şiddetle tavsiye ederiiim :)) sevgileer.

    YanıtlaSil
  9. aaa meraklar içinde kaldım bende deneyeceğim:)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene kesinlikle sen de memnun kalırsın eminim :)))

      Sil
  10. Benimde saçlarımda boya yok ve kestaneden kumrala döndürmek istiyorum. Yıllardır boyadan bıkmış bir insan olarak saçlarımı tam arındırmışken tekrar boya sürmeden nasıl yapabilirim diye düşünürken yazınızı gördüm. Siz bu ürünle kaç ton açtınız yada hangi tondan hangi tona döndü saçlarınız:) Çok soru sordum sanırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok açık tonlara dönmek istemiyordum, benim saçım koyu kahve 6-7 uygulamada açık altın kahve gibi oldu. Her uygulamada biraz daha açılıyor zaten. İstediğiniz tona gelene kadar aralıklarla saçları çok yormadan, yıpratmadan kullanabilirsiniz. Renkler de doğal ve hoş oluyor. :))

      Sil
    2. 👇
      👉Bv çok hızlı mı açıyor hemen çok açılmasını istemiyorum👈

      Sil
  11. Ben saçımi renk acicilarla acmistim bu da ustune ise yarar mi ki... alicam bakalim umarim guzel sonuclar elde ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu da renk açıcı aslında, bence 1-2 ton da olsa açar :)

      Sil
  12. alıp almamak konusunda oldukça kararsız kalarak almamıştım :) yazın denize giderken eczaneden O2 aldım açıldı baya bayaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim bir paket bitti bakalım yenisini almayı düşünüyorum, çok doğal bir şekilde açılma oldu. baya baya hoşuma gitti ombre denemeye başlıycam :D

      Sil
  13. Siyah saç için görülen sonuç nedir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer saçınız boyalı ise etki etmeyecektir. Eğer kendi rengi siyahsa bir iki ton açabilir. Ben de koyu kahve saçlara sahiptim, şimdi 2-3 ton açıldı. Çok doğal ve hoş duruyor üstelik

      Sil
  14. Merhaba bir sorum olcakti simdi spreyi sacin dibinden uclara dogru sıkılıyor degilme diplere sıkmak olurmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç diplerine de sıkabilrisiniz ben saç derim hassas olmasına rağmen sıkıntı yaşamadım 😄 ama kimyasal olduğunu da unutmamak lazım.

      Sil
  15. Merhaba bu spreyi dipten uçlara dogru sıkmak mi gerekir yoksa diplerde kullanmayayim mi

    YanıtlaSil
  16. Yanıtlar
    1. Saç boyası kadar olmasa da sonuçta kimyasal içeriğinden dolayı yıpratıyor ama ben bakımımı hiç ihtimal etmeden yıpranmayı minimum seviyede tuttum :)

      Sil
  17. Boyalı saçlarda hiç mi işe yaramıyorki

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  19. Arkadaşlar saçımı boyatalı 1 aya yakın oldu acaba iie yaramazmı bende de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saçlarınızdaki boya aktıysa etki edebilir, bir de saç rengi de önemli saçınızı hangi renge boyatmıştınız?

      Sil
    2. Tarçın bakıra boyatmıştım daha sonra aktı çok açık sarıya dönmeye başladı kuaföre gittim koyu kahveye boyadı ama turuncunun üzerine çok koyu olmadı Ama boya akıyor hala

      Sil
    3. Muhtemelen açacaktır zaten altta açık bir renk varmış, çok boyandığı için fazlaca yıpratabilir fakat o konuda dikkatli olmak lazım! Eğer yapacaksanız bakıma dikkat edin ve kullanım aralığını uzun tutun, saçınızı çok kurutacaktır yoksa :)

      Sil
    4. Teşekkür ederimm :)

      Sil
  20. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  21. Denemek isterdim ama boyalı saçlara uygun değilmiş maalesef..
    http://morlumutfak.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle maalesef boyalı saçlara uygun değil, belki bir gün boyamayı bırakırsanız o zaman denersiniz :))

      Sil
  22. Yanıtlar
    1. Benim saçımda dökülme gibi etkisi olmadı ama her saç da farklı tepki de verebilir, bu zamana kadar hiç duymadım ama :(

      Sil
  23. Merhaba ben de extra blondu kullandim çok da memnun kaldim ama su an dibim gelmeye basladi ve asidi çirkin duruyor. Kaç ayda tamamen akar acaba bilginiz var mi?ya da sizinki ne kadar surede normal haline dondu? :)

    YanıtlaSil
  24. Merhabalar ben de bu spreyi kullandim memnun da kaldim ama 1 ay oldu diller gelmeye basladi artik. Ne kadar surede tamamen akar bir bilginiz var mi acaba ? Ya da sizinki ne kadar surede eski haline dondu? Tesekkur ederim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürün boya değil o yüzden akma beklemeyin sakın, saç rengini açmak için kullanıldı boya olarak düşünmeyin, eğer dibi geldiyse duştan sonra diplere sıkarak renk eşitlemesi sağlayın ki ben öyle yapıyorum ya da istemiyorsanız artık kendi renginize boyatarak dönebilirsiniz :))

      Sil
  25. Merhaba benim saçlarım siyah, saçlarımın kahverengi olmasını istiyorum eğer ürünü 3-4 defa kullanıp bırakırsam dönme sırasında saç rengim kahverengi olur mu? Bir de ben erkek olduğum için saçlarımı kestirince ürünü kullanmadan önceki saç rengim mi çıkar yoksa ürün köklere de etki ediyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
  26. Merhaba benim saç rengim siyah ve saçlarımın kahverengi olmasını istiyorum, ürünü çok değil de birkaç kez kullanıp bıraksam kahverengi olur mu? Bir de ben erkek olduğum için saçlarımı kestirince ürünü kullanmadan önceki saç rengim mi çıkar yoksa ürün saç köklerine de etki ediyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2-3 kullanımda muhtemelen saçlarınız kahveye döner ama bu sadec uyglanan saç etki ettiği için saçınız uzadığında kendi renginden gelecek, yani sürekli uygulamanız gerekecek. Saç köklerine hiç ama hiç etkisi yok eğer onu soruyorsanız :)

      Sil
    2. Teşekkürler, peki saç köklerine etki eden sizin bildiğiniz bir yol ya da sprey var mı acaba?

      Sil
    3. Maalesef öyle bir yöntem yok :( keşke olsaydı ah ah :)) önce biz bayanlar kaçırmazdık sanırım yoksa her ay kim gitsin dip boyatmaya :))

      Sil
  27. Merhaba BV! Ben saçıma 1 yıl önce oksijenli su sürmüştüm. Saçım da çok yıpranmıştı. Acaba simdi bu spreyi sıksam etki eder mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhakkah açacaktır, daha etkili olsun istersen ürünü sıktıktan sonra saç kurutma makinesiyle üzerinden geç yada direkt güneşe çık :) bir de saçlarının bakımı ihmal etme saç açıcılar kadar olmasa da bu ürün de saçını yıpratacaktır. Sevgiler

      Sil
  28. Teşekkürler. Benim saçım koyu kumral acaba bu spreyi kullansam bal rengi olabilir mi?

    YanıtlaSil
  29. Teşekkürler. Benim saçım koyu kumral acaba bu spreyi kullansam bal rengi olabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası bu sprey sarı değil de turuncu tonlara kaydırıyor, açılır muhakkak ama tam bal rengi olmayabilir

      Sil
  30. Bu spreyin etkisi ne zaman geçiyor biliyor musun ya da gecti your mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etkisi hiç geçmiyor canım, saçının rengi açılıyor ve öyle kalıyor :)

      Sil
  31. Benim sacim koyu sari ben biraz açmak istiyorum çok açmak istemiyorum. İlk kullanımda hemen çok açiyor mu yoksa yavaş yavaş mi? İlk kullanımda kaç ton aciyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk başta açılma olmuyor, yavaş yavaş oluyor. Siz de haftada bir kere uygulayarak istediğiniz renge gelene kadar yavaş yavaş uygularsanız hiç sıkıntı olmaz. Tahminimce de 3-5 hafta arası istediğiniz sarı tonlara ulaşırsınız :) Renk açma oranı saç rengi ve yapısı ile alakalı biraz da net olarak şu kadar ton açar diyemem ama yavaş yavaş açtığı için siz çok rahat ayarlarsınız.

      Sil
  32. Ben bu ürünü kullanalı 3-4 gün oldu. İlk aldığımda 1 kere önlerine kullandım ve saçlarım açıldı. Ertesi gün tekrar kullandım yine açıldı fakat bakır rengine döndü ve bu ton hiç hoşuma gitmedi. Saçlarım açık kumral. Bu tonu değiştirmek için daha mı fazla kullanmalıyım. Yoksa daha fazla kullanırsam iyice turuncumsu mu olur? Nasıl sarıya döndürebilirim? Lütfen yardımcı olun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mailde atmışsınız oradan cevapladım, başka bir sorunuz olursa çekinmeyin sorabilirsiniz :)

      Sil
  33. merhaba saçım kestane kahve renginde uçlara doğru peroksit ile açmıştım ama malesef bakır tonlarında bir renk oldu merak ettiğim açıcı uyguladığım yerlere de bu spreyi kullanabilir miyim sence ne yapmalıyım? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında peroksitle benzer özellikleri gösteren bir ürün. O yüzden kullanabilirsiniz. Ama saçınız yıpranacaktır o sebeple bakımını da ihmal etmeyin:)

      Sil
  34. Mailde atmışsınız oradan cevapladım demişsiniz ama bizler için de önemli verilen yanıtlar
    benim de saçlarım bakıra döndü ne yapmam gerekir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarınızın tonuna göre değişi bu durum mail attığım arkadaşın saçı kumralmış 3-4 kullanıma rengi bakırdan sarıya döndü. Ama benim saçım kahverengi mesela bakır tonunda ve sarıya dönmez, dönmesi demek aşırı kuruyup yıpranması demek bir şekilde. Sizin saçınız ne renk genel olarak her 2-3 kullanıma bir ton açılıyor diyebilirim ama kişiden kişiye de değişir

      Sil
    2. koyu kumral benimki kullanmaya devam ediyorum belki sarıya döner diye ama emin olamıyorum

      Sil
    3. açılır muhakkak sarı olur ama koyu kumral olduğu için biraz vakit alır ve saçı yıpratabilir.

      Sil
  35. Diplere uygulamak şart mi sadece uçlara uygularsak sorun olur mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diplere uygulamak şart değil ama renkler uçlarda açılıp dipler koyu kalacağı için, boyanmış da dibi gelmiş saç gibi durma ihtimali yüksek ama aklınızda bir model varsa belki olur :)

      Sil
  36. saçlarınızın kullandıktan sonraki rengini görebilir miyim? benim koyu kahve kendi saçım. turuncu tonlarında olsun istiyorum. mümkün olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Instagram hesabımda bir kaç fotoğrafım var :) ama istediğiniz gibi turunculukta olduğunu düşünüyorum saçımın, hürrem saçının biraz daha matı olarak düşünebilirsiniz :) tam bu renkleri açıklama konusunda başarılı değilim ama isterseniz özelden mail atarsanız saçlarımın fotosunu da yollarım :)

      Sil
  37. Ben de kullandım ama ne yazık ki hiç memnun kalmadım, saçımı sarı olarak açacağını yani sarıya döndüreceğini vaad ediyor ama saçlarım bu ürün yüzünden güneşte turuncu parlıyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürünün vaadi saçları kumral ve sarı olanların tonları açmak aslında. Biz kahverengi saçlılar da umut olsun adına yapıyoruz. Benim de saçlarım kahveydi ve açarak 3-4 ton aşağıya indim hatta güneşle birlikte biraz daha açıldı. İlk başta turuncuya dönmesi gayet normal çünkü kahverengi saçlarının tek seferde sarı olmasını bekleyemezsin, elbette bir geçiş olacak sarıya dönerken bu da ara renk olan turuncu ile sağlanıyor. Genelde de benim gibi kahve saçlılar sarışın olmaktan çok ton açmak için kullanıyor.

      Sil
  38. Ben kumralım fakat sarı tonunda açılmasını istiyorum saçımın bakırımsı görüntüden nefret ediyorum kullandığım zaman sarı tonunda mı açılma yapar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk başta turuncu olup ardından sarıya dönüyor maalesef...

      Sil
  39. benim saçlarım doğal sarı ama ben biraz parlaklık ve ışıltı katması için kullanmak istiyorum uygun olur mu?

    YanıtlaSil
  40. saçlarım ince ve doğal sarı olduğundan yıpranma yapar mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her saçta yıpranma yapıyor, sizde de yapma ihtimali var ama bakımlarına dikakt ederseniz yıpranmayı en aza indirirsiniz

      Sil
  41. Yipranmamasi için hangi bakımları uyguluyorsunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özel bir bakım uygulamıyorum, her zaman kullandığım serum, saç bakım maskelerini atlamayıp mümkün olduğunca ısıl tedaviden uzak tutuyorum saçlarımı :)

      Sil
  42. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  43. Ben bu ürünü almayı düşünüyorum ama saçlarımın birkaç uçlarında balyaj açtırmıştım şimdi temelli uçlarını bu ürünle açtırmak istiyorum. Balyaj yapılmış saç uçlarına etki eder mi, etmezse yıpratır mı? merak konusu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyalı saçlara uygulanmaz yazıyor üstünde ama yine de siz bilirsiniz.

      Sil
  44. Benim dogal sacim siyah onceden actirmistim 7 ay once siyaha boyadim uclarda hafif acilmalar var bunu kullansam kahve tonlarina ulasabilir miyim faydasi olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boya varsa ve boya akmadıysa yapmayın, boyalı saçlara tavsiye edilmiyor.

      Sil
  45. Benim saçlarım sık ve kalın telli, dustan sonra eşit her yerine bir kere mi sıkacam suan ürünü aldım. Denemek için birkaç telime önceden kagit üstünde sıktim bir degisiklik olmadı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıktıktan sonra makineyle kurutmak yada güneşe çıkmak gerekiyor, bir de hemen sıkar sıkmaz fark beklememek lazım 2-3 sıkmadan sonra açılıyor tonu.

      Sil
  46. bu ürünü kullanmaya başlamadım çünkü kış ayları diye güneş görmezse açılmaz diyorlar doğrumu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlla güneş görmesine gerek yok. Saç kurutma makinesi ile kurutmak da aynı etkiyi verecektir. Sıcakla aktif hale geliyor ürün.

      Sil
  47. Merhaba bu urunu bir yildir kullaniyorum ve cok memnunum.banyodan sonra kullanin demissiniz ama banyodan once kullaniyorum ben cunku saclarimi yaglimi gosteriyo banami oyle geliyo acaba bilginiz varmi bu konu hakkinda? Kac saat durunca daha faydali olur bir gun durmalimi sacta

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir sonraki duşa kadar kalabilir, sıkıntı olmuyor.

      Sil
  48. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  49. Merhaba, ben bir erkeğim ve saçlarımın rengini siyah-koyu kahverengiden açık kahverengiye dönüştürmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
  50. merhaba ben de sac acmak icin arastırdım bayaa. bu cok hosuma gitti almayı dusunuyorum ama turuncu olmasından korkuyorum acıkcası. saclarım koyu kahverengi. sarıya dondurmek gibi bi amacım yok 2 ton acılsın yeter acık kumral olur mu? ve basta turuncuya doner sonra degisir demissiniz sonra degismesi icin kullanıma devam mı etmemiz gerekiyor yoksa kendi haline bırakınca zamanla turunculuktan kurtuluyor mu? birde nerden satın alabilirim bu urunu? yanıtlarsanız cok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  51. 6 aydır kullandığım bir ürün. açıkcası memnunum. ancak bir süre sonra akacağını düşünenler yanılırlar, saçınız uzayıp açılan kısımları kestiresiye kadar renk kalacaktır. hatta spreyi kullanmaya ara verdikten sonra bile kendi kendine açılacaktır. kumralda kalayım diyorsanız iki kez kullanıp bırakmak en doğrusu. son olarak saçlarınız kahverengiyse kızıl tonları daha belirgin hale gelecektir, platin olmayı beklemeyin. ayrıca içinde peroksit var yani oksijenli su. saçınızın yıpranmaması elde değil. tabi ki kullanım miktarınız ve sürenize göre yıpranma oranı değişir

    YanıtlaSil
  52. Ben 13 yaşındayım kullansam saçlarım maf olur muu ?? ( saç rengim açık kumral )

    YanıtlaSil
  53. Ben 13 yaşındayım kullan saçlarım sertleşir mi ?? Saç rengim açık kumral

    YanıtlaSil
  54. Merhaba benim saçlarım da koyu bakır renginde. Önceden çok güzel bir kızıldı. Gün geçtikçe koyulaştı. Papatya suları falan denedim ama nafile. Sizce bu bende işe yarar mi?

    YanıtlaSil
  55. ben 12 yaşındayım bunu gratis de görmüştüm almak istiyorum saçımın yıpranmaması için hangi ürünleri kullanmalıyım

    YanıtlaSil
  56. Merhaba. Saclarim koyu kahverengi renkte. Uclarini maviye boyatmistim her yikadikca da rengi akiyor. Okullar acilmadan once uc kisimlari eski renginin bir acik tonuna boyatmayi dusunuyorum. Acaba etki eder mi? Ayrica banyodan once nasil kullaniliyor?

    YanıtlaSil
  57. Extra Blond Nerede bulabilirim

    YanıtlaSil
  58. Sinem e söylüyorum sence hala gratis te satılıyor mudur?

    YanıtlaSil
  59. Benim saçlarım kumral ,açık da değil koyuda sadece 1 2 ton açılması için1 2 defa kullanmayı düşünüyorum kullanmayı bıraktıktan sonra rengi açılmaya devam eder mi?

    YanıtlaSil
  60. Nisa abla bu kaç para ve nerde satılıyor

    YanıtlaSil
  61. Nisa abla bu kaç para ve nerde satılıyor

    YanıtlaSil
  62. Saçımı 2 kez oksijenli suyla açtım kumral renkten bal-bronz rengi karışımı bisey oldu fakat saçlarım çok yıprandı ardından papatya suyu denedim ama hic bi ise yaramadı :) bu ürün de baya iyiymiş sanırım hmn denemek istiyorum ama fiyat ??

    YanıtlaSil
  63. Oksijenli suyla 2 kere sacimi actim kumraldan bal-bronz rengi gibi bisey oldu fakat cok yiprandi ardindan papatya suyu surdum saclarim canlandi ama hic renk acilmadi bu kremi almak istiyorum su an saclarim bal petegi renginde sarı olur mu acaba

    YanıtlaSil
  64. Ya birde bu sadece 1 şise kac kullanimlik ben her sacimi acmak istedigimde gidip bu urunumu alicam

    YanıtlaSil
  65. Sac uzadıkça eski rengini aliyor malum dipleri tekrar nasıl aciyosunuz? Benim dillere pek etkisi olamıyor :) sanırım yöntemini tutturamadim :)

    YanıtlaSil
  66. Saçlarım boya ve koyu kahve rengi, bugün kullandım bir açılma görmedim iki gün sonra tekrar deneyeceğim sizce açılır mı? Bir iki ton açılsa yeterli. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  67. Benim sacimin onlerin cokaz sarilar var bu spreyi kullansam cok mu acilir yoksa bi zarar verirmi ?

    YanıtlaSil
  68. Saclarimin onunde hafif sari boya var sorun olurmu

    YanıtlaSil
  69. Saçlarım sarı ama cok açık sarı değil ben açık sarı olmasını istiyorum yararlı olur mu ve saçımı turuncu yapar mı

    YanıtlaSil
  70. Saçlarım sarı ama açık sarı değil ben açık sarı olmasını istiyorum kullansam işe yarar mı ve saçımı turuncu yapar mı

    YanıtlaSil
  71. Merhaba benim saçım açık kumraldı ilk kez saçımı boyattım 40gün oldu boyatalı tarçın bakır yaptırdım boya şuan aktı saçım sarıya döndü ama dipleri koyu biraz nu spreyi sadece diplere uygulasam bi sorun olur mu? Boyalı yerlere yapınca işe yarar mı boyayalı uzun zaman geçti

    YanıtlaSil
  72. Kızlar harika bir ürün saçların koyu ama baya koyu kuraldı.Şuan bal sarıya çok yakın.ve yıpranma çok az

    YanıtlaSil
  73. Kol türlerine süren varmı acaba arkadaşlar onlarda herhangi bir etkisi var mı? ?

    YanıtlaSil
  74. Kol türlerine süren varmı acaba arkadaşlar onlarda herhangi bir etkisi var mı? ?

    YanıtlaSil
  75. Merhaba.Benim saçlarım simsiyahtı boyalı değildi ancak bir sene önce koyu kahveye boyattım bir sene boyunca bir daha hiç boyamadım acaba kullansam saçımın rengi açılırmı?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)