17 Aralık 2013 Salı

İlk Akla Gelenler - Aralık

Merhabalar,

Yeni bir yazı dizisi başlatıyorum.  İlk olarak aralık ayı şanslımız oldu :) Bugün size aralık ayı deyince aklıma ne geliyorsa paylaşacağım. İsteyen olursa o da yapsın, süper olur valla.



Aklıma ilk gelen şey elbette, kış ve kar. Ben kışın doğdum, kış çocuğuyum. O buz gibi soğuğa rağmen kış benim gözümde en güzel mevsimdir.


Kar olur da kardan adam olmaz mı? Küçükken ne de çok yapardık, odamın penceresinde de minyatür bir tane olurdu mutlaka! :)


Kar kürelerini de her zaman çok sevmişimdir. İçindeki kar yağıyor hissi bana hep kışı ve aralık ayını anımsatır.


Bir de yeni yıl var, bakalım 2014 bize neler getirecek. İçimden bir ses çok güzel bir yıl olacağını söylüyor, inşallah doğrudur :) Bazen yanılır da kendisi.


Kış geldi mi bir de elimize sıcacık bir içecek alıp yağan karı izledik mi mükemmel olur :)


Sıcacık, pufidik terlikler ve botlar da çıkmasın ayaktan, aman üşütmeyelim.

Bir de en önemlisi yeni yıl hediyeleri, düşündükçe bile heyecanlanıyorum. Hem hediye vermeyi çok seviyorum,  hem de sevdiklerimden hediye almayı :)

Sizin aklınıza neler geliyor aralık deyince :)?

Sevgiler
BV



5 yorum:

  1. Aralik demek annemi kardesimi kopeklerimi kedilerimi ozlemek demek, yolculuk stresi, soguk, kar kis kiyamet, soguk yine soguk hep soguk :) yilbasi heyecani demek, salep demek battaniyenin altinda sarilip yatmak demek Bunlarda Aralik deyince aklima ilk gelenler :)

    YanıtlaSil
  2. aralık demek bir sürü güzel şey demek kısaca, değil mi :)

    YanıtlaSil
  3. aralık demek köy hayatını yaşayanlar için biraz olsun dinlenme ayıdır.

    YanıtlaSil
  4. benim için de yılbaşı hediyeleri ve kar elbette :D

    YanıtlaSil
  5. Aralık ayı demek sıcak çikolatanın en mantıklı olduğu zaman demek benim için aldığın kalorilerin bir sebebi var:) evde arkadaşlarla film izlemek, soğukta ekmek almaya kim çıkacak boş ver makarna yeriz demek benim için
    Sevgilerimle cndn

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)