6 Aralık 2013 Cuma

Lösev Masa Takvimi

Geleneksel Lösev alışverişimden yılbaşı için çok güzel masa takvimleri aldım. Hem kendime hem de iş arkadaşlarıma :)

Hem birbirinden güzel takvimlere sahip olmak hem de azıcık da olsa bir yerlere faydam olsun istiyorsanız bu takvimler hem çok şık hem de kullanışlı.


Üstelik rengarenk cıvıl cıvıl desenlerle iş yerinde masanızın üstüne bir renk katıyor :)

Pek kaliteli olmasa da takvimlerden birkaç fotoğraf koymak istiyorum. Baykuş olanı kendime aldım, büyük bir baykuş hayranıyımdır :)









 Uğurböcekli ve kedili olanları da iş arkadaşlarıma aldım ama sadece uğurböcekli takvimin fotoğrafını çektim diğer takvim başka odadaki arkadaşa gitti çünkü :)







Sizce de çok tatlı değil mi takvimler :)

Önceden okulumun kütüphanesinde stant açılırdı oradan alırdım. Artık okula gidemediğim için  Lösev internet sitesinden aldım. Siz de mutlaka uğrayın, takvim dışında da bir sürü güzel ürün var. Yılbaşı hediyesi olarak mutlaka bir şeyler bulursunuz.

Sevgiler
BV 

5 yorum:

  1. Baykuslu olanina bayildim bende. Bu arada blogunda yorum yaparken kelime onaylama var, onu kapatirsan ayarlardan yorum yapmak daha kolay olur. Sevgiler, Ahu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiysen sana da alayım :)))

      bu arada kapattım sanırım :p

      Sil
    2. Evet kapattin. Ah canim benim, düsünmen yeterli. Tesekkür ederim. Biz bence kartpostal gönderelim birbirimize. Madem ikimiz de postcrossing seviyoruz, ne dersin?

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)