30 Aralık 2013 Pazartesi

Yılbaşı Hediyeleşme Etkinliğim, Aldıklarım ve Gelenler :)

Merhabalar,

Çok yakın arkadaşım Aysu ile yaptığımız etkinlikten daha önce burada bahsetmiştim. Cumartesi günü de buluştuk, harika vakit geçirdik ve tabiki hediyelerimizi verdik :) Kesinlikle harika geçti, çok güzel bir gündü :)

Şimdi en önemli kısma gelelim bence, bakalım Aysu bana neler almış :)

Hediyelerim, bu tatlı şeker mi şeker karton çantadaydı, özellikle yan tarafındaki tatlı kurdeleye bayıldım. Aslında daha güzeldi kurdelesi ama benim evde yapabildiğim bu  kadar oldu :)




İçindeki ganimetler de bu şekilde işte :) Kesinlikle yıldızımız Yves Rocher Tahiti Monoi Yağı. Nasıl güzel bir üründür o kızlar anlatamam size kokusu bile yeter :) Avon Duş Jeli de aynı şekilde mükemmel kokuyor. Şampuanı da saç tipime göre almış ve gerçekten güzel ve etkili biri ürün :) Küpe ise ayrıca şık ve gösterişli, saçlarımı açtığım zaman gayet güzel duracaklarına inanıyorum.



 Gelelim kozmetik ürünlerine, tam Aysu ile buluşmadan önce elim Rimmel London'daki bu Space Dust ojeye gitti sonra çok alışveriş yaptın Nisa, bu ay alma dedim ve bıraktım. Ardından kutu da çıktı, şimdi ise tırnaklarımda Pastel 43 numara ile harika bir French manikürü yaptım, bence süper oldu :) Flormar Rotating Mascara ise tamamen ayrı bir hikaye, post yapmam lazım. Neutrgena Böğürtlenli Bakım Serisi'nden olan Lip Balm ise hemen kullanıma açıldı. Çok güzel ve hafif bir kokusu var, dokusu da gayet iyi.


Ben bütün hediyelerimi çok beğendim. 2013 benim için çok güzel bir yıl oldu, Aysu'yu kazandırdı bana. Onun gibi bir arkadaşa sahip olduğum için çok ama çok mutluyum. İyi ki varsın Aysu :)

Sıra ben neler aldığıma geldi sanırım. Yorum yapmadan sadece yazacağım, biliyorum ki Aysu altına bol bol yorum yapacak :)

İşte hediye kutum :)



Burada da hediyelerin kutu içindeki görüntüsü, takvim vardı onu çekmemişim :(
Birde aşağıdaki diğer kırmızı kutuda da benim meşhur kurbaa'mdan var. Bana huzur ve mutluluk veriyor. Aysu'ya da etkisi olsun istedim, şu anda takvim ve kurbaa Aysu'nun masasındaymış :) Haberlerini de aldım.



Burada da genel görüntü :) Hemen listeleyim neler almışım.
  1. Lösev Masa Takvimi
  2. Kurbaa
  3. Baykuşlu Lif (baykuşa bayılırım, bu lifi görünce hemen aldım dayanamadım)
  4. Lush Atomic Toothy Tabs
  5. Rimmel London Accelerator Mascara
  6. Yves Rocher Ultra Besleyici Vücut Bakım Yağı
  7. Yves Rocher Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Saç Bakım Yağı
  8. Yves Rocher Dünya Bahçelerinden Duş Jeli Florida Greyfurdu
  9. Watsons Grape Bella El Kremi



Zevklerimizin yakın olduğunu biliyorduk, aynı markalara olan tutkumuzu da :) Fark ettiyseniz yakın hediyeler var. Ben bu etkinliğin her anından ayrı ayrı zevk aldım, çok ama çok mutlu oldum. Aysu'ya tekrar tekrar teşekkür ediyorum her şey için. Umarım siz de okurken keyif almışsınızdır, peki siz etkinliğimizi nasıl buldunuz :)

Sevgiler
BV


5 yorum:

  1. Çok güzel hediyeler baykuslu olan lif de çok şirin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok severek almıştım :)) çok şirin gerçekten :D

      Sil
  2. Life ben de bayıldımmmm :)

    YanıtlaSil
  3. Nisacaaaaaan burdan da tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum sana:) Hem geçirdiğimiz güzel gün için, hem harika hediyelerin için, hem de arkadaşlığın, sırdaşlığın için..İyi ki varsın canım benim(sakın dolmasın o gözler:) ) Hediyelerine gelince hepsi muhteşem. Yves Rocher saç bakım yağını hemen denedim, ilk denemede bile gayet olumlu etkileri olduğunu gözlemledim. Rimmel London mascara çoook başarılı(artık benim de senin gibi kirpiklerim var holley uzun ve kıvrık:D) Takvimle tatlı kurbağam masamın üstünde aynen! Baktıkça seni hatırlıyorum. Diğerlerini de denedikçe paylaşacağım. Bu arada Yves Rocher greyfurtlu duş jeli övgüye değer. Tek kelime ile şa-ha-ne kokuyooo :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)