13 Ocak 2014 Pazartesi

Benefit - Hello Flawless Oxygen Wow Fondöten

Merhabalar,
Bugün amacım size bir ürün anlatırken ayrıca sizden bilgiler de edinmek ona göre tamam mı, devam mı demek :) Başlıktan da anlaşıldığı üzere Benefit Hello Flawless Oxygen Wow fondöteni kullanıyorum :) İsminin de maşallahı var yahu!


Şimdi kısaca ürünün artılarından bahsedeyim:

  • Yağlı bir cildim var ve oil free yani yağsız bir ürün, her hangi bir sivilce, yağ bezesi filan yapmadı.
  • Yüzümle tamamen uyumlu, hemen emiliyor ve doğal bir görüntü veriyor. Çok ışıl ışıl çirkin değil aydınlatıcı vaadi olsa da.
  • SPF 25 güneş koruması var, gayet iyi. 
  • Kullanımı harika, çok pratik. Benim en dikkat ettiğim konudur kendisi zaten :) Pompalı bir sistem var siz ürünü aldıkça yukarı doğru kayıyor ve aşağıda ürün kalmıyor yani asansörlü bir sistem. En kullanışlı sistem benim gördüğüm.
Eksisine gelirsek eğer orta seviyeli bir kapatıcılık vaadi var ve doğru. Benim istediğimse biraz daha fazla kapatıcılık çünkü sabahtan akşama kadar iş yerinde olunca insan akşama kadar düzgün kalsın istiyor. Öğleden sonra başlıyor o güzel görüntü kaybolmaya. Ben de uğraşamıyorum açıkçası, tekrar yenilemekle filan :( Makyaj bazı da kullanıyorum, bazen Sephora'nın Makyaj bazını bazen de Benefit Porefessional makyaj bazını ama sonuç değişmiyor.


Gördüğünüz üzere ürünüm bitmek üzere, baksanıza kapağını da nasıl kirletmişim, kusura bakmayın artık :) Ürün bitmeye yakınken ben de dedim ki sizin bu yağlı ciltli insana, gün boyu eşlik edecek bir ürün hakkında muhakkak bilginiz vardır. Bir de 30ml fiyatı 100TL, aynı fiyata daha iyi şeyler vardır gibi geliyor, haksız mıyım? Ne dersiniz, hangi fondöteni denemeliyim? :))

Sevgiler
BV

8 yorum:

  1. Merhaba canım seni blog tanıtımında gördüm ve hemen geldiim bloğun çok şeker özellikle baykuşlar tam bii baykuş meraklısıyımdır bende yeni bir blog açtım canım izleyiiiim olursan çok mutlu olurum izleyicinim

    YanıtlaSil
  2. Ürün tasarımı çok güzel görünüyor, asansörlü olması gerçekten çok güzel düşünülmüş ama orta seviyedeki bir fondöten için ben bu parayı vermem, yerine Clinique falan alırdım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. önceden de clinique kullanmıştım, onlar da güzeldi :) iyi aklıma getirdin. onu da bir inceleyim :D çok teşekkürler

      Sil
  3. Merhaba! Bu fondoteni hic kullanmadim ama ayni serinin makyaj bazini kullaniyorum; Benefit Stay Flawless 15 hour adinda. Makeup Magnet diye de geciyor adi. Makyajin gun boyu kalici olmasini sagliyor. Istegini karsilayabilir yani:) sephoralarda bir gun deneyip aksama kadar yuzunde nasil durduguna gore alabilirsin ben oyle yapmistim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet o bazı biliyorum şimdi elimde porefessional ve don't stay stray var. onlar bitince olmadı onu da denerim. çok övgü alıyor gerçekten ama sürekli öyle bir ürünü kullanırsam, cildim yorulmaz mı? biraz ağır olduğu da söyleniyor da :) çok teşekkürler

      Sil
    2. Yapisi bana hic agir gelmedi normal bir makyaj bazi yapisi hissi veriyor. Surunce ilk yagli olsa da 1 dk gecmeden kuruyor zaten elle bile hissedilmiyor. Ama tabiki ciltten cilde degisebilir etkileri ondan test etmeden almamani oneririm ben de :)

      Sil
    3. tamam canım gidince sephora'da deneyim ben, cildim yağlı olunca azıcık tereddüt ettim :)

      Sil
  4. Kapatıcılığı çok bir fondöten istiyorsanız Flormar'ın mat serili fondötenlerini öneririm.Benim cildim de karmadan yağlıya dönük,hem ciltle uyumlu hem de kapatıcılıkları fiyatına göre gerçekten çok çok iyi.:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)