1 Ocak 2014 Çarşamba

Biotherm- Aquasource Nemlendirici Krem

Merhabalar,

Bu zamana kadar kullanmış olduğum en iyi nemlendiricimden bahsetmek istiyorum Biotherm Aquasource. Şu aralar Lancome Dream Tone kullansam da hep aklımda. En sevdiğim yanı o mis gibi kokusu, temizlik kokuyor resmen. Insan kendini yenilenmiş, canlanmış hissediyor.


Benim cildim yağlı, o yüzden nemlendiren fakat yağlı olmayan bir ürün arıyordum ve kesinlikle buldum. Kendimi iyi hissediyorum bu ürünü kullanınca:) 


Benim için tek eksi yönü kavanoz biçiminde olması. Sanki kirletiyormuşum ürünü gibi geliyor, pek hijyenik olmuyor. Keşke pompalı bir şişede olsa Dream Tone gibi. Süper olur işte o zaman.
 

Sizin nemlendiriciniz hangisi?
 
Sevgiler
BV

6 yorum:

  1. ben şimdi garnier nem dengesi serisinden karmadan yağlıya dönük olanlar için olan nemlendiriciyi kullanıyorum, o bitince de diadermine'nin bi nemlendiricisini aldım onu kullancam, bunu da 3. sıraya ekleyebilirim :)

    YanıtlaSil
  2. Dene canım cidden güzel bir ürün, çok güzel kokuyor hem de :))

    YanıtlaSil
  3. merhabalar...benim cildim de yağlı. la roche posay'in nemlendiricisini kullanıyorum, o da çok güzel yumuşatıp nemlendiriyor yağ hissi vermiyor. ama kokusu yok :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onu da çok duydum yakın bir arkadaşım kullanıyor, aklımda var :) kokusuz olması bazen iyi oluyor, rahatsız olanlar var kokudan alerji yapanlar var :(

      Sil
  4. benim cildim hem karma hemde hassas..çoğu ürün hassasiyetimi arttırıp kızarıklık ve sivilce yapıyo. sence bana uygun mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabii ki kesin konuşamam ama bu ürün veya bu ürün serisinin bütün cilt tipleri için olan mavi renkli nemlendiricisi var. Almadan bir numune isteyip onu da bir iki sefer kullanıp ona göre karar verebilirsiniz. Gerçekten hafif yapılı yağlandırmıyor ve nemlendirmesi çok iyi, bir şans verin derim :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)