2 Ocak 2014 Perşembe

Lush - Shine So Bright

Merhabalar,

Bugün size tek sevmediğim, memnun olmadığım Lush ürününden bahsedeyim. Bu ürünü baya umutlarla almıştım ama hayal kırıklığı oldu. Bir işe  yaramıyor yahuu! :)
 

Asıl amacı saç ucuna bakım yapması olan bu kremin ben hiç bir etkisini görmedim hem de kullanışsız kabı sayesinde de pek bir mutsuz etti beni alıp uygulaması bile eziyet oldu. Kullanamadığım için evde muhtemelen bir köşede duruyor. Nerede   hatırlamıyorum bile, bu aralar saçlarım yine çok kırıldı da ondan aklıma geliverdi :) Dedim ben yaptım başkası yapmasın bu hatayı almasın yanlışlıkla filan, yazayım hemen. O kadar güzel Lush ürünleri var ki sakın dönüp bakmayın bu ürüne. Benden demesi. Hem de mis gibi Lush çekilişim var, orada da çok cici ürünler var :)
 
Bu ürünü kullanıp memnun olan var mıydı aranızda? Bir de bu kırık saç uçlarım için iyi bir önerisi olan var mı?
 
Sevgiler
BV

2 yorum:

  1. Merhaba,
    Ben Bonacure Q10 Time Restore Onarıcı Krem kullanmıştım. saçlardaki keratin üretimini arttırıyor. Eskiden upuzun saçlarım varken bi dönem kullanmıştım, benim beklentilerimi karşılamıştı.
    Şuan kıpkısa saçlarım var ve pek ihtiyacım kalmadığı için kullanmıyorum. Bir araştır derim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok merak ettim, hemen bakayım :) ihtiyacım var, saçlarımı kestirmeden kırıklardan kurtulmam lazım:) çok teşekkür ederim :D

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)