7 Ocak 2014 Salı

Yves Rocher - Tahiti Monoi Yağı

Merhabalar,

Dün hazır zambak kokusundan (burada) bahsetmişken bugün de onun kadar harika kokan ve çok işlevsel bir üründen bahsedeyim istedim: Yves Rocher - Tahiti Monoi Yağı .

Bu ürün hem saç hem de vücut için uygulanabilecek ürün. Yazın özellikle vücut yağı olarak kullanıldığında bronzlaştırıcı etkisinden de söz etmek mümkünmüş. Ben kışın ortasında kullanmaya başladığım için deneyimleyemedim. Yazın bol bol denerim inşallah, bronzlaşmaya da ihtiyacım var hem :)  Şu anda nasıl kullanıyorsun derseniz, banyodan çıktıktan sonra kullanıyorum ürünü, mis gibi bir kokusu var. Ayrıca yağlı bir his bırakmıyor, hemen emiliyor. Cildi nemlendiriyor ve rahatlatıyor. Ardından da saatlerce hoş kokusu kalıyor. Tek kötü yanı ise güneş koruma etkisi yok, eğer yazın kullanacaksanız sakın güneş koruyucusunu ihmal etmeyin.


Saç uygulamasına gelirsek ben bazen duştan çıktıktan sonra uyguluyorum bazen de bol miktarda bir kaç yağ ile karıştırıp uyguluyorum. İkisinde de sonuç gayet olumlu. Duştan çıktıktan sonra uyguladığımda saçım kuruduktan sonra diplerine değdirmeden sadece uçlarına olacak şekilde. Eğer diğer yağlarla karıştırarak kullanacaksam da karışımı saçıma sürüp 1 saate yakın bekletip saçımı yıkıyorum. Karışım olarak argan yağı ve yine Yves Rocher'den almış olduğum Onarıcı Saç Yağı ile birlikte kullanıyorum. O da saçlarıma baya bir parlaklık ve canlılık katıyor.


Benim bu üründe sevmediğim tek yön kapak sistemi, azıcık kullanışsız. Fısfıslı olsaydı ya da ağzı biraz daha dar olsaydı mükemmel bir ürün olurdu.

Şu aralar Yves Rocher'de de indirimler varken şans verilmesi gereken bir ürün. Her şeyden önce kokusu dayanılmaz derecede güzel :)

Sevgiler
BV

4 yorum:

  1. ben de duştan sonra kullanıyorum çok memnunum ve kapak konusunda aynı düşündüğüm için de fısfıslı bir sişeye koydum kendisini..

    YanıtlaSil
  2. Yves rocherdan tek şikayetimiz galiba saç ürünlerinin fıs fıslı olmaması. İyi günlerde kullan

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)