15 Mart 2014 Cumartesi

#gulshendoganile8mart 8 Mart Kadınlar Günü Etkinliği #4

Merhabalar,

Etkinlik yazılarımın sondan bir öncesi ile karşınızdayım, bu sefer de gıda yüksek mühendisi olarak yazacağım hem de bol bol görsel olacak. Dikkat iştahınız açılabilir, tok karna okuyunuz :p

Sevgili Blogger arkadaşım Sibel de bize sponsor olmuş ve bu harika kurabiyeyi bizler için özel olarak yapmış, gerçekten çok sevdim tadını, kıvamını ve özellikle görselini :) Ellerine sağlık Sibel, bloguna bakmayı ihmal etmeyin. (www.sibelintarifdefteri.blogspot.com)




Dream and Cream de bizi tek bırakmamış, bu tasarım kavanoz ve içindeki leziz kurabiye ile ağzımızı tatlandırdı. (www.facebook.com/dreamandcream)



Her zaman bloggerların yanında olan Very Cupcake :) (www.facebook.com/verycupcakeankara?fref=ts)



Salt İletişim güzel bir kartla 8 Mart’ımızı kutlarken Lindt ve Anna’s ile beş çayımın yanına lezzet kattı. Çok teşekkürler :) (www.lindt.com/swf/eng)


Gıda mühendisi olarak en takdir ettiğim firmalardan Şölen, elbette bizi tek bırakmazdı, seviyorum seni Şölen. En yakın arkadaşlarım hep Şölen’de çalışıyor, kalitesinden eminim :) (www.solen.com.tr)


Blogger dostu, lezzet ustası Dr.  Oetker ve süper lezzetlerle bizimleydi. Harikasın, başka söze gerek mi var :) (www.droetker.com.tr/tr-tr/anasayfa.html)

 
Bilmeyen yoktur, Doğuş Ürün Grubu Cipso’yu da alarak gücüne güç kattı, bizi de tek bırakmayarak benden yine tam puan aldı. Ayrıca Doğuş çok cömertsin :) (www.doguscay.com.tr/index.php)


Duru da bizi tek bırakmamış, hele o bulgur kitabı var ya bittik biz ona, gıda mühendisliği okuyan kardeşim iç etti hemen. (www.durubulgur.com)


Berrak Turşuları adı gibi berrak, bir de o flash disk var ya tam bana uygun :) (www.berraktursulari.com.tr)


Söke Un da bizimleydi, teşekkürler! (www.sokeun.com.tr)


Doğadan ve bitki çayları hem de o yemyeşil kupası, severim ki ben. Teşekkürler! (http://www.dogadan.com/)


Fabrikası Uşak’ta olan ve bir süre Uşak’ta yaşamış bir gıda mühendisi olarak gözüm kapalı tavsiye ederim, teşekkürler Murat Bey :) (www.muratbey.com.tr)


Son bir post kaldı bitmesine :) Son postta birlikte kapanışı yaparız artık :) 

Sevgiler
BV 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)