15 Mart 2014 Cumartesi

#gulshendoganile8mart 8 Mart Kadınlar Günü Etkinliği #3

Merhabalar,

Etkinliğin devam postu ile karşınızdayım ama bitti sanmayın :) Çok görsel olacağından ve sıkılmanızı istemediğimden de birbirinden harika 65 sponsorumuzun yazılarını da üç ayrı post halinde yayınlayacağım, ne dersiniz artık başlayalım mı ? Önce kozmetiklerden başladım, ardından gıda mühendisi olarak gıdaları anlatacağım ve en son post için de geri kalan harika hediyelerimi yazacağım, çoğu çeyiz oldu zaten :)))

Blogger dostu, pamuk ve makyaj temizleme mendillerinden en sevdiğim Türk firması Fresh’n Soft. (www.freshnsoft.com/reklam.aspx)


Lotis Farma birbirinden güzel testerlarla gözlerimi yerinden çıkardı  hem bana hem de anneme uygun testerlar hemen denenmeye başlandı bile :) (www.lotispharma.com)


Sally Hansen’ı hem ojeleri hem de tırnak kurtarıcı harika kürleri ile bilirdim, Kozmoklinik sayesinde bu harika lip gloss da eklendi aralarına tam oldu! (www.kozmoklinik.com)



Watsons’a olan aşkımı bilmeyen yoktur bence, her ay 3-5 kere uğramazsam ayıp olur :) Bu Watsons kutularından hiç gelmemişti bana, bu ilk göz ağrım çok değerli çok. Rimmel London Apocalips Lip Gloss ise favori kırmızım oldu, iş yerinde kızlar ağzına bakmaktan seninle konuşamıyoruz diyor, ne iltifat ama :) Teşekkürler Watsons (www.watsons.com.tr)


Lavera da bizi yalnız bırakmamış denememiz için bir sürü tester yollamış, teşekkürler. (www.lavera.de/en/homepage.html)


Kozmoya.com ise daha önce hiç denemediğim ve ben de oldukça merak uyandıran bir ürünle bizimleydi. (www.kozmoya.com/)


Rapunzel’in sırrını çözen Alternatif Kozmetik bir de NOB asetonsuz temizleme mendilinden göndermiş bize, üşengeç günlere büyük kurtarıcı. (www.rapunzel-hair.com/Anasayfa.html)



Doğal içerikleriyle kardeşlerimin çok severek kullandığı Cyrene de Yüz ve Makyaj Temizleme Suyu yollamış, kardeşlerimden zor kurtardım valla. (www.cyrene.com.tr/)


Otacı… Çok seviyorum bu markayı, yine bizimleydi. Teşekkürler :) (www.otaci.com)



Tanaçan Kozmetik harika China Glaze ojelerle bizimleydi, tam memur rengi diye tabir ettiğim harika bir renk benim oldu. Eve gider gitmez sürdüm bile. (www.tanacan.com)



ABC Pharma da bize de sadece yetkili eczanelerde satılanmakta olan Jane İradale ürünleriyle eşlik etti, teşekkürler! (www.abcpharma.com.tr)



Alfar Kozmetikse Elite ve Catherene Arley ürünlerinden oluşan harika bir karışımla bizimleydi, Catherene Arley pudra favori çanta pudram oldu bile :) (www.alfar.com.tr)



 Nivea da kokusunu ve dokusunu çok merak ettiğim kakao serisinden Body Butter ile beni çok mutlu etti, en kısa sürede denenecek ve yorumlanacak. Çok leziz :) (www.nivea.com.tr)


Alix Avien de bizi tek bırakmamış ve çok güzel bordo tonlarda Super Shine serisinden bir ruj ve bordo ojesiyle ilk bordo rujuma kavuşmamı sağladı. (www.alixavien.com.tr)



Bebak sabunu önceden kullanmamıştım, kullanmayı bekliyorum sabırsızlıkla :) Katı sabunlara zaafım olduğu doğrudur. (www.bebak.com.tr)



Neutrogena Norveç Böğürtleni serisini çok severek kullanıyordum, sadece ayak bakım kremi yoktu aralarında :) Hem seri tamamlandı, hem de stoklarım doldu. Çok sevindim, teşekkürler Neutrogena :) (www.neutrogena.com.tr/index.php)


Daha bir kişi duymadım ki HC Ovex’i sevmesin, herkes bu kadar seviyor ki var bir sebebi, en kısa sürede denenecek. (www.sacbakim.com)


Nobren Parfüm de bizi unutmamış ama annemden kurtaramadım, feda olsun anneciğime :) (www.nobrenparfum.com)


Tester ve özel indirimleri için de Durance’a teşekkürler! (www.durance.com.tr)


Bu özel günde bizi de unutmayan Neva Color, harikasın :) (www.nevakozmetik.com.tr/tr/index.html)


Şansıma Schwarzkopf Osis+ Pudra çıktı paketten ona da nasıl sevindim anlatamam ilk fırsatta deneyeceğim, o ne şirin pakettir öyle :) (www.eczacibasi-schwarzkopf.com.tr/Main/Default.aspx)


Minik Fabrika’nın mis gibi kolonyasına ve lavantasına da bayıldım, harikalar harika. (www.facebook.com/minikfabrika)


İxora’dan gelen bu pempiş set o kadar güzel ki kullanmalara kıyamam ben yahu :) (www.ixoraparfum.com)



Zaten güzeliz! Değil mi Mor Cosmo’cum :) (www.morcosmo.com)


Çekiliş de bana çıkmadığı için görsellerini koyamadığım birkaç firma var onlara da teşekkür etmek istedim.

Sadece eczanelerde bulabileceğiniz Bulgarian Rose
MAC Cosmetics


Diğer postta görüşmek üzere :)

Sevgiler

BV

6 yorum:

  1. Watsons apocalips, hc hair care, kozmeya wonder 10 benimde favorilerim. Elite markasının ürünleri de çok güzel Aslında hepsi birbirinden güzel :)
    Güzel günlerde kullan canım.
    Gülşen' e tekrar buradan bir teşekkür daha.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen sena hepsine bayıldım :) o kadar güzeller ki çoğunu kullanmaya kıyamam gibi :))

      Sil
  2. Çok guzel bi etkinlik olmuş gercekten denecek cok sey var hepsini gule gle kullan bebişim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet merve valla öyle denenmeyi bekleyen o kadar ürün var ki :)) hangisinden başlasam şaşırdım :))

      Sil
  3. Osis i çok merak ettimmmm! Mutlaka postunu istiyorum=)

    YanıtlaSil
  4. Osisi kullanınca benim saçlar uzaya kadar genişler bence :))) bu arada dr.oetker candır, bir de gıda müh olacak hanfendi :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)