6 Mart 2014 Perşembe

Strivectin - SD Instant Retexturizing Scrub (Doku Yenileyici Peeling)

Merhabalar,

Bugün size anlatacağım ürünü neden daha önce anlatmamaışım inanın bilmiyorum. O kadar severek kullanıyorum ki resmen aşk yaşıyorum. Bu ürünün orjinal adı Strivectin - SD Instant Retexturizing Scrub Türkçe'si ise Strivectin - SD Doku Yenileyici Peeling. Açıkçası scrub ile peeling arasında bir fark yok gibi geliyor ama varsa aydınlatın beni :))) Neyse konumuza geçelim, bu peelingi bu kadar sevdiğimde haklıymışım ki kendisi 2013 yılının en iyi ürünlerinden biri olarak seçilmiş. Yani genelin tercihi :)
 



Aslında Strivectin markası 30+ ürünü ama ben hep kullanmaya hevesli oldum bu markayı ( yapmamam lazım, biliyorum!) Benim cildimde sivilce kaynaklı çok leke olduğundan almıştım. Ölü deriyi çabucak atsın cildimi yenilesin diye. İyi ki de almışım çünkü bu konuda üstüne tanımam.
 

Ürünü anlatacak olursam da bütün cilt tiplerine uygun olması süper, herkes faydalanıyor bu üründen. Ürünün vaadi ise ilk günden itibaren berrak bir görünüm vermesi, ikinci haftadan itibarense farkedilebilir kalıcı bir aydınlık. Bütün vaadlerini fazlasıyla da yerine getiriyor. Daha ne olsun ama değil mi?




Kullanımı ise haftada 2-3 kez özellikle yüz ve boyun bölgesine masaj yaparak uygulaması ve iyice durulamak. Bunların hepsine uymak şart, özellikle iyice durulamak. Zor temizleniyor.
 


Nereden nasıl alınır konusuna gelirsek de çoğu internet sitesinde bulunuyor artık. Benim ilk aldığımda sadece Sephora'da vardı, hala da oradan alıyorum ben ama. Fiyatı benim aldığımda 150ml için 135TL'ydi. Ben alalı 7-8 ay oldu, zam da gelmiş olabilir. Fiyatına değen hatta fiyatının kat kat üstü olan bir ürün, ben çok çok seviyorum.

Sevgiler
BV

7 yorum:

  1. Ayy çok güzelmiş buu benim de sivilce izleriyle başım dertte :( Biraz krem yapılı bir peeling galiba,tanecikleri var mı içerisinde?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biraz kremsi gibi duruyor ama içinde çok hafif tanecikler var, cilde zarar vermeden temizleme ve yenileme amaçlı :))

      Sil
  2. Bunun beyin için olanı olsa keşke. ehi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beynin ilacı bol bol çalıştırma :) o ance öyle yenilenmiş kalabilir :D

      Sil
  3. bu ürünü internette araştırırken facedermo sitesinde 100 ml lik boyutu 58,00 TL olarak gördüm %50 indirimli. alıp stoklamak isterseniz haberiniz olsun. bu peelingi aktif sivilceli ciltte uygulamak doğrumu yani sivilceleri arttırma gibi bir riski varmı sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. granüllü sert bir yapısı var, bir de cildiniz hassasmış sivilceleri yayma ihtimali çok yüksek! ben hiç uygulamadım sivilceli kısımlara bu ürünü. Genelce sivilce olmaya T bölgesine uyguluyorum ve sivilceler söndüğü zaman :)

      Sil
  4. Ben malesef granülleri sayesinde cildimde bıraktığı yumuşak his ve pürüzleri gidermesinden başka olumlu bir yönünü bulamadım. Keşke bulabilseydim=( Yani cilt tonumu aydınlatmadı ve burun çevremdeki kızarıklıklarımı gidermedi...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)