31 Mart 2014 Pazartesi

Yves Rocher - Pure System Serisi

Merhabalar,

Pek de aydınlık olmayan bir güne başladık ama napalım, yılmadan yola devam etmek lazım. Ben de o yüzden severek kullandığım bir seriyi yazayım dedim. Yağlı ve akneye oldukça meyilli bir cildim var, bir çare bulamıyorum açıkçası. O kadar ürün denedim, bir fayda bulamadım. Doktora da gittim, stres kaynaklıymış. Kendimi fazla hırpalıyorum o da yüzüme ve mideme vuruyor hep :( Neyse içinizi pek kararttım kuzularım, konumuza döneyim.

Yves Rocher - Pure System, yağlı ve akneye meyili olan ciltler için bir cilt bakım serisi. Ben tüm seti kullanıyorum. Biraz arar verdim ama yine devam edeceğim. Set soldan sağa sıralarsam akne ve siyah nokta giderici krem, matlaştırıcı tonik, temizleme jeli ve sebum dengeleyici maske. Şimdi sıradan anlatalım, neymiş ne işe yararmış bu ürünler :) 



İlk önce temizlemeden başlayalım, cilt bakım rutinlerimizin temelini oluşturan temizleme jelleri :) Ben bu ürünü çok severek kullanıyorum, cildi temizlemede gayet başarılı. Hafif pütürlü bir yapısı var ama peeling gibi değil, yüze masaj yaparken cildi arındırdığını hissediyorsunuz. Aşağıda detaylı şekilde dört ürünün de yapısını fotoğrafladım, bir arada olsun diye aşağıya koydum :) Vaadleri ise cildi temizlerken siyah nokta ve akne oluşumunu engellemek, sebum fazlasını almak, cildi dengelemek ve cildi matlaştırmak. Yves Rocher'in sitesinde de gayet olumlu yorumlar var, bakmak isterseniz tık tık. 


Temizledikten sonra ne mi yapıyoruz, elbette tonikliyoruz :) Bu tonik benim kullandığım toniklerden biraz farklı, jelimsi bir yapısı var. İlk başta korktum pek hoşuma gitmedi ama kullandıkça kanım kaynadı kendisine. İçinde salisilik asit ve aloe vera özleri var, bunlar da bir artı. Vaadleri ise akne kızarıklarını gidermek, sebum dengesini sağlamak ve cildi matlaştırmak. Detaylı bilgi için tık tık.


Şimdi sırada akne ve siyah noktaları yok eden, cilt görünümünü düzenleyen ve matlaştıran bu kremle başlayalım ben bunun bölgesel uygulamayı tercih ettim ama sizin cildinize tamamen de uygulayabilirsiniz, bu kremin vaadleri ise akne ve siyah noktaları yok etmek, matlaştırmak ve cilt kusurlarını gidermek. Bu kremi bölgesel olarak sivilcelere de uyguladığınız da sivilce de küçülme ve yok olma da görülüyor. Detaylı bilgi isterseniz tık tık.


Bu serinin ilk tanıştığım ve en sevdiğim ürünündeyiz: maske :) Ben çok severek kullanınca maskeyi seriye de şans vermeye karar verdim. Hata etmemişim onu biliyorum. Maskeyi haftada bir yada iki haftada bir olarak yapıyorum. Aramız iyi, vaadleri ise cildi tamamen yenilemek, sebumu dengelemek, cildi matlaştırmak ve cilt dengesini kurup sivilce ve siyah nokta oluşumuna engel olmak. Detaylı bakayım derseniz tık tık. 


Dedim ya hepsinin yapısını topluca çektim diye işte burada :D İlk başta temizleme jelimiz, ikinci sırada maskemiz, üçüncü sırada kremimiz ve son olarak jelimsi yapısıyla dikkatimiz çok çeken tonik :)


Ayrıca Yves Rocher ürünleri temiz içeriği sayesinde gönlümüzü fethetmiş, bu ürünlerde de aynı şekilde paraben yok. Dermatologlar tarafından test edilmişler, tedavilerde de tavsiye ediliyormuş. Siz bu seti veya arasından bazıları denediniz mi ne düşünüyorsunuz? Merak ettim kızlar, yazın bana :)

Sevgiler
BV

18 yorum:

  1. denemedim ama yazından sonra denemek isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. böyle bir ürüne ihtiyacın varsa deneyebilirsin canım :)

      Sil
  2. tonik ilginç Khiels'in toniği gibi yoğun kıvamda tahminimce çok daha uygun fiyatlıdır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyatları makul evet kuzucum :) bir de indirimde ise daha da güzel oluyor :))

      Sil
  3. diğerlerini denemedim ama yüz yıkama jelinden hiç memnun kalmadım.. :( fazla pütürlü geldi bana göz çevresi için.. uygun fiyatlı ve kısmen temiz içerikli yıkama jeli için iyi denebilir aslında ama ben bi daha almam.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet pütürlü bir yapısı var :)) ben süngerle uygulama yaptım ondan o pütürleri hiç rahatsız etmedi, senin cildin zaten güzel kuzum ayrıca ihtiyacın mı var bu seriye :)))

      Sil
  4. Bu seriyi merak ediyordum hep ama internetteki yorumlar çok karışıktı beğenmeyen de oldukça fazlaydı.Ama yorumundan sonra denemek istiyorum :) O kadar denenecek ürün var ki ne zaman sıra gelir orası da maluum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin cildi ürünlere farklı tepkiler gösteriyor, ne ürünler biri memnun aşkından ölüyor biri nefret ediyor :) bu insanın cidden kafasını karıştırıyor ama fırsat varsa deneyimlemekte fayda var :) ben bloglardan bakıyorum, okuyup kendimce yorumlayıp denemeye karar veriyorum :) Siz de umarım fırsat bulup denersiniz ve denediğinize değer :)

      Sil
  5. En çok merak ettiğim toniği, en kısa zamanda alıp bende deneyeceğim :D Çok güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, bugün indirimler var fırsatın vars bak sitesine

      Sil
  6. Ben de bu seriyi kullananlardanım, aslında cildim için başka bir ürün araken tanıştım ve çok severek kullanıyorum. Bence vaatlerini yerine getiriyor özellikle kremi çok beğeniyorum. Sürdükten sonra yağlı hissetmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seninle aynı fikirdeyim:)) paylaşımların için çok teşekkür ederim canım

      Sil
  7. siyah noktalar için ürün bakıyordum yazından sonra denemeye karar verdim

    YanıtlaSil
  8. Doğum günü ayımda bende alacağım bu seriyi, yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  9. Ben burun ameliyati oldum t bolgem şuan aşırı yağlı ama normalde kuru bir cildim vardi bu ürünü kullanmam bana iyi gelir.mi yüzümü kurutmasindan korkuyorum ne dersinz aliyim mi?

    YanıtlaSil
  10. Bana yardımcı olursanız sevinirim 😊

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)